Eskişehirspor'un Sportif Direktörü İzzet Erdoğan: Recep Tayyip Erdoğan, Gurur ile Taşıdığım Bir... - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor'un Sportif Direktörü İzzet Erdoğan: Recep Tayyip Erdoğan, Gurur ile Taşıdığım Bir...

Eskişehirspor\'un Sportif Direktörü İzzet Erdoğan: Recep Tayyip Erdoğan, Gurur ile Taşıdığım Bir...

Eskişehirspor'un Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, "Recep Tayyip Erdoğan benim amcam olur.

25.07.2016 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor'un Sportif Direktörü İzzet Erdoğan, "Recep Tayyip Erdoğan benim amcam olur. Gurur ile taşıdığım bir soyadın lideridir" dedi.

İzzet Erdoğan Eskişehir'de Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve aynı zamanda Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Yılmaz Karaca ile bir süre sohbet eden Erdoğan gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Darbe girişimin ardından Türk Milletinin bütünleştiğini söyleyen İzzet Erdoğan, bir gazetecinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan akrabalık derecesini sorması üzerine, "Recep Tayyip Erdoğan benim amcam olur. Gurur ile taşıdığım bir soyadın lideridir" diye konuştu.

'SIKINTILAR YAŞADIM'

Türkiye'de 'Erdoğan' soyadlı çok kişinin olduğunu belirten İzzet Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu soyadı çok kötü kullananlar da var. Bunlarla ilgili aile olarak ta bir takım sıkıntılar yaşıyoruz. Ben, kardeşlerim ve ailem bu soyadı kullandığımız için çok dikkat ediyoruz. Hiçbir sıkıntı vermemek için elimizden geleni yapıyoruz. Zor bir hayat yaşıyoruz. Dışarıdan çok basit ve kolay gibi gözüken de olsa ben bunu çok yaşıyorum. Spor camiasında çok yaşıyorum. Futbol oynadığım dönemlerde de yaşadım. Amcam belediye başkanıyken yaşadım. Başbakan olduğunda antrenörlük hayatımda yaşadım. Sportif direktörlük yaptığım geçtiğimiz dönem Antalya'da yaşadım. Mesnetsiz olan haberlerle belden aşağıya çok vurdular bana. 12'inci haftada Antalyaspor'dan istifa etmek zorunda kaldım."

'YERİ GELDİ RAHATSIZLIK DUYDUM'

Basında kendisi için 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni' olarak ifadeler kullandığını anlatan İzzet Erdoğan şunları söyledi:

"Tüm yazılarda Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın yeğeni İzzet Erdoğan diye yazılıyor. Ben tabii ki o zatı muhteremin yeğeniyim ve gururla taşıyorum o soyadı. Ama benim bir backgraundum var, CV'im var. Kimilerine göre iyi, kimilerine göre kötüdür. Ama yaşanmış bir CV'im var. Beni bu yaşanmış CV'imle eleştirin, yorumlayın, öyle kabullenin diye isterim. Cumhurbaşkanının yeğeni olarak yazılmaktan yeri geldi rahatsızlık duydum. Sizden istirham ediyorum İzzet Erdoğan'ı sportif direktör İzzet Erdoğan olarak inceleyin, öyle bakın. Ben bakkal Mehmet Efendi'nin çırağı olarak gelip burada sportif direktörlüğe başlamadım. Benim bir antrenörlük hayatım var, benim bir futbolculuk hayatım var. Politika ile çok fazla içli dışlı değilim. Sorumluluğumu biliyorum, taşıdığım soyadın sorumluluğunu biliyor ve en iyi şekilde götürmeye çalışıyorum. Gelen politik sorulara çekimser olarak cevap veriyorum. Politik ortamlarda tabii ki dilim döndüğünce bilgim dahilinde cevap verip, insanlara bir şeyler anlatmaya çalışıyorum. Ama ahkam kestiğim, futbol deyimi ile ukalalık yaptığım konu futboldur. Benim işim bu. 30 yılımı verdim."

- Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor'un Sportif Direktörü İzzet Erdoğan: Recep Tayyip Erdoğan, Gurur ile Taşıdığım Bir... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement