Eşme'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Eşme'den Kısa Kısa

Eşme Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca toplanan 7 koli yardım malzemesi, Suriyeli iç savaş mağdurlarına ulaştırılmak üzere Kilis Valiliği'ne gönderildi.

05.03.2014 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşme Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca toplanan 7 koli yardım malzemesi, Suriyeli iç savaş mağdurlarına ulaştırılmak üzere Kilis Valiliği'ne gönderildi.

Eşme Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Tuğran Şen yaptığı açıklamada, hayırsever bir giyim mağazası ve vakıf olarak hazırladıkların yardım malzemelerini Suriye'deki iç savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan Suriyeli vatandaşlara gönderdiklerini söyledi.

Malzemelerin Kilis Valiliğince ihtiyacı olanlara dağıtılacağını dile getiren Şen, "Vatanımıza sığınan kardeşlerimize bir nebzede olsa bizlerden katkı olması amacıyla, bu çalışmayı yaptık" dedi.

-Eşme Tuğraspor, Yıldızlar Taekwondo bölge şampiyonasına gitti

Eşme Tuğraspor, Muğla'nın Dalaman ilçesinde  4-7 Mart tarihleri arasında   gerçekleştirilen Yıldızlar Taekwondo Bölge Şampiyonası'na katılmak üzere Dalaman'a gitti.

Kulüp Başkanı Antrenör Ramazan Akçadağ, bölge şampiyonluğu için teknik çalışmalara ağırlık verdiklerini belirterek, "Sporcularımız antrenmanlarda çok iyi performans gösterdiler, iyi bir sonuçla döneceğimizi umuyorum. Müsabakalarda, çeşitli kilolarda 12 sporcumuzla kentimizi temsil edeceğiz" dedi. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eşme'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement