Eşme Devlet Hastanesi'nde Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Eşme Devlet Hastanesi'nde Değerlendirme Toplantısı

Eşme Devlet Hastanesi\'nde Değerlendirme Toplantısı

Eşme Devlet Hastanesi'nin, Uşak Kamu Hastaneler Birliği'ne bağlanmasını takiben 1 yıllık süre zarfında yaşanan gelişmeler ele alındığı, yemekli toplantı düzenlendi.
Toplantıya AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Eşme Kaymakamı Türker...

17.11.2013 20:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşme Devlet Hastanesi'nin, Uşak Kamu Hastaneler Birliği'ne bağlanmasını takiben 1 yıllık süre zarfında yaşanan gelişmeler ele alındığı, yemekli toplantı düzenlendi.

Toplantıya AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Eşme Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Eşme Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım, Uşak Sağlık Müdürü Alper Cem Ünal, Uşak Halk Sağlığı Müdürü Hasan Kaya, Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yalçın Atlı, Uşak Kamu

Hastaneleri Birliği İdari Başkanı Ömer Bağ, Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Uzmanları, Uşak, Banaz, Sivaslı ve Agız ve Diş Sağlığı Hastaneleri Yönetimi, Eşme Garnizon Komutanı Üsteğmen Harun

Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Karaman, AK parti Eşme İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çetin, okul müdürleri, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Eşme Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Dr. Ahmet Mart, yaptığı açıklamada; "Göreve başlayışımızın birinci yılında, Kıymetli Eşme halkına ve bizlere müracaat eden tüm hastalarımıza, ilçe koşullarında, en güvenilir, en çağdaş ve donanımlı sağlık hizmetini sunabilmenin haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız, Sağlık Bakanlığımızın mevcut sağlık politikaları içerisinde yer alan, hastane hizmet kalitesini artırmak, çalışan memnuniyetini göz etmek, hasta memnuniyetini en üst seviyelere çekmek amacıyla görev ve hizmet bayrağını devraldığımız günden bu güne tüm özveri ve gayretimizle, kıymetli sağlık çalışanı kardeşlerimizle bir bütün olarak çalışmalarımızı gerçekleştirdik. 2013 yılı itibari ile hastanemiz bünyesinde Yoğun Bakım birimimiz hizmete başladı. Mevcut laboratuar ve görüntüleme hizmetlerimiz ortalama 1.5 kat artırıldı, Kurumumuza müracaat eden ve yatan hasta sayılarımız,yapılan muayene ve girişimsel işlem sayılarımızda artış gerçekleşti. Tüm personelimize, iletişim, hasta odaklı yaklaşım, empati ve tıbbi içerikli hizmet içi eğitim programları düzenlendi. Tıbbi ve bilimsel işlemler açısından personelimize sertifikasyon programları ile bilgilerini güncellemeleri açısından eğitim programları düzenlendi. Mali açıdan hastanemizin, gelir ve gider dağılımında iyileştirmeler gerçekleştirildi. Hastanemizin mali açıdan borç açığı kapatıldı. 2014 yılı itibari ile yeni hizmet binamızın da faaliyete geçmesiyle Eşme İlçesi içerisinde sunulan sağlık hizmetlerinde bir büyük atılım daha gerçekleşmiş olacak. Yeni hastanemiz bünyesinde Fizik Tedavi birimimizin kurulması, diş laboratuarının oluşturulması, endoskopik görüntüleme sistemlerinin de hizmet vermesi planlanmaktadır. Bu bir yıllık süre zarfında canla başla çalışan kıymetli sağlık çalınanı kardeşlerime, Sayın Genel Sekreterimiz ve Genel sekreterlik bünyesinde görev alan tüm amir ve çalışanlarına, bizlerden desteklerini hiç esirgemeyen sayın Siyasilerimize, Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığında görev yapan amirlerimize sonsuz teşekkür ve saygılarımızı sunarım" dedi.

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş de; "Sağlık konusunda iktidara geldiklerinden beri köklü değişikler yaptık. Hastaneleri tek bir çatı altında topladık ve hastaların ihtiyaç duydukları ilaçlara ulaşımı kolaylaştırdık. Yeni yaptığımız modern hastane binalarını, son teknolojik cihazlarla donattık" dedi.

Güneş'in konuşmasını takiben, Eşme Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Dr. Ahmet Mart ve Serkan Keser tarafından, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Eşme Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Eşme Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım, Uşak Sağlık Müdürü Alper Cem Ünal, Uşak Halk Sağlığı Müdürü Hasan Kaya ve Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yalçın Atlı'ya plaket verildi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eşme Devlet Hastanesi'nde Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement