Esnaf Buluşmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Esnaf Buluşmaları Devam Ediyor

Esnaf Buluşmaları Devam Ediyor

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, esnaf toplantılarına devam ediyorYeraltı Çarşısı esnafıyla sabah kahvaltısında buluşan Başkan Başsoy esnafın istek ve önerilerini dinledi.

02.04.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, esnaf toplantılarına devam ediyor

Yeraltı Çarşısı esnafıyla sabah kahvaltısında buluşan Başkan Başsoy esnafın istek ve önerilerini dinledi.

Kent genelinde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projeleri bölge esnafına aktaran Başkan Başsoy "Her projemizi paydaşlarıyla görüş alış verişinde bulunarak gerçekleştiriyoruz. 35 Milyonluk bütçe ile yatırımlarımızın en önemli kalemi asfalt ve yol kaplama çalışmaları olacak Bu yıl 100 km asfalt 175 km ise kaldırım çalışması gerçekleştirilecek. Yine yıl içerisinde 15 km otomatik sulama sistemi kurulumu, 3 yeni park inşası, 550 Bin adet çiçek 27 Bin adet ağaç dikimi gerçekleştireceğiz. Ayrıca geçtiğimiz sene hava şartlarından dolayı yarım kalan Bisiklet Yolları ve Ekşisu bölgesinde çalışmalarımız devam ediyor. Bununla birlikte şehrimizde 15 km kanalizasyon 20 km yağmursuyu hattı ve yeni bir arıtma tesisi, modern bir kesimevi, itfaiye merkezi ile tarihi mekanlarımızdan olan Çadırcı Hamamı restorasyonu için çalışmalara başlayacağız.

Bu yıl çalışma sistemimizde de revizyona gidiyoruz. Vardiya sistemine geçerek iklim şartlarından dolayı kısa olan çalışma sistemimizi uzatarak hedeflerimize kısa sürede ulaşmayı planlıyoruz. Çarşımızın problemlerini biliyorum. Bu problemleri kısa sürede sonra başlatacağımız Dörtyol Meydan projesi ile gidereceğiz. Bunun yanında kentimizde bakırcılığı teşvik edecek çalışmaları başlatacağız. Şehrimizde bakır işçiliğinin hak ettiği yere gelmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız " dedi.

Gerçekleştirilen kahvaltı programında Başkan Başsoy'a Belediye Başkan Yardımcıları Karabey Atıcı, Halit Mutlu ve Sami Mollaoğulları eşlik etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esnaf Buluşmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement