Esnaf Odaları Birliği Belediye Başkanını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Esnaf Odaları Birliği Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Esnaf Odaları Birliği Belediye Başkanını Ziyaret Etti

29. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Esnaf Odaları Birliği, Belediye Başkanını ziyaret etti.

24.05.2016 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

29. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Esnaf Odaları Birliği, Belediye Başkanını ziyaret etti.

Kırşehir'de Belediyenin Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte çalıştığını söyleyen Belediye Başkanı Bahçeci, "Kırşehir'de yıllardır sivil toplum örgütlerimizle birlik ve beraberlik içersinde çalışıyoruz. Ahilik Kırşehir'in en önemli değeri. Her zaman dediğim gibi Kırşehir'in kurtuluşu Ahilikte."dedi.

Birlik içerisinde çalışmanın önemli olduğunu anlatan Belediye Başkanı Bahçeci, "Bu yüzden bu birlik ve beraberliğimizi bozmadan huzur, barış ve kardeşlik içerisinde çalışmamız çok önemli. Bu birlikteliğimiz sayesinde Biz Kırşehir'de Ahi Evran Külliyesi projesine başladık. Projemiz hızla ilerliyor, inşallah bittiğinde Kırşehir Ahiliğin başkenti olacak. Ahilik hem Türkiye'de hem de dünyada tanınan bir değer olacak. Külliye projemizde yer alan müzenin iç tasarımına başlıyoruz, zanatkarlar çarşısının da kaba inşaatı bitmek üzere. Ahi Evran vakfının da kanunlaşması için çalışıyoruz. Bumum için Gümrük Ticaret Bakanlığımızla sürekli irtibat halindeyiz. Bizlere bu konuda sürekli destek veriyorlar. Sizlerde her zaman bizim arkamızdasınız. Esnaf ve Sanatkarlar Odamız, TESK, TESKOMB, milletvekillerimiz ve valiliğimizle birlikte uyum içerisinde bu şehir için çalışıyoruz."diye konuştu.

Seçilmişlerin ve atanmışların birlikte çalışmasının önemini anlatan Belediye Başkanı, "Kırşehir'in güzelliklerini ön plana çıkarmak, Kırşehir'in menfaatleri için çalışmak bizlerin görevi. İnsanlar bizlere güvendi ve bizlerde o güveni boşa çıkarmamak için sizlerle uyum içerisinde çalışıyoruz. Her şey Kırşehir için, Kırşehir'in menfaatleri için. Bizim birlik ve beraberliğimiz çok önemli. Ahilik çünkü Kırşehir'in bir değeri. Bizler Ahiliği nasıl anlatırsak diğer şehirler de bizlerden örnek alacaklar. Ahiliğin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatı nasıl düzenlediği çok önemli."ifadelerini kullandı.

Ziyarette Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk'de kutlamalar kapsamında yapılan çalışmaların çok önemli olduğunu ifade etti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esnaf Odaları Birliği Belediye Başkanını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement