Esnaf Saadeti Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Esnaf Saadeti Bekliyor

Esnaf Saadeti Bekliyor

Dr. Necmettin Çalışkan Hassalılarla bir araya geldi.

08.03.2014 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazar Günü Gençlik Şöleni ve Aday Tanıtım Programımızda Buluşalım Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Necmettin Çalışkan Hassalılarla bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında hemen her gün bir ilçeyi gezen Dr. Necmettin Çalışkan son olarak Hassa ilçesinde esnaf, köy ve ev ziyaretlerinde bulundu.

Hassa Belediye Başkan Adayı Hayreddin Tırabzon ve Hassa ilçe teşkilatıyla birlikte esnafın derdini yakından dinleyen Dr. Necmettin Çalışkan Saadet Partisi`nin çözüm noktasında önemli projeleri olduğunu ve göreve gelmeleri halinde zaman kaybetmeden projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.

"Bugün burada bulunup esnafımızın sıkıntılarını bizzat görüyoruz diyen Çalışkan "Çözümün adresinin de Saadet olduğunu esnafımıza anlatmak için yollara düştüklerini, bunu bir sorumluluk olduğunu söyledi.

GEÇMİŞTE HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMÜŞTÜK YİNE GÜLDÜRECEĞİZ

1995/96 yıllarında hükümetlerde olduğumuz dönemlerde esnafımız, çiftçimiz, memurumuz, işçimiz, emeklimiz, herkes hak ettiğini almış, faiz, vergi ve borç altında ezilmeden rahat bir hayat yaşamıştır. Saadet Partisi iktidara geldiğinde bunları yeniden ve hep beraber yaşayacağız" dedi.
Halkımıza emeklerine ve kendilerine saygı gösterilmesini bekliyor. Ama şimdiye kadar hep ihmal edilmişler. Temennimiz artık ihmal edilmemeleridir. Ziyaretimiz sırasında karşılaştığımız güzel muameleden büyük mutluluk duydum. Bize görev tevdi edilirse hizmet edeceğiz. Bizler makam sahibi olmak için değil, sizlere en güzel hizmetleri yapmak için bu yola koyulduk. Ağır bir yükün altına gireceğimizin farkındayız. Ekip olarak bu yükü taşıyabilecek bilgi birikim ve gücümüz var. Saadet ile herkesin yüzü gülecek hak ettiğiniz hizmeti 10 yıl beklemeden alacaksınız" dedi.

İŞ BAŞINDAKİLER ANCAK KAVGA ETMESİNİ BİLİYOR, YERİ GELİNCE KOLTUK PAYLAŞILIYOR

Çalışkan, Saadet belediyeciliğinde sosyal belediyenin ön planda olduğunu belirterek "her mahalleye taziye ve düğün evi yapacağız. Merasimi mevlidi olan gelecek buradan ücretsiz yararlanacak. Maalesef ilimiz bu hizmetlerle hiç tanışamadığından, bu hizmetler çok büyük bir şey sanılıyor. Hâlbuki halkın emrinde olan onlara hizmet eden bir belediye, ölüsünde de dirisinde de halkına hizmet eder, etmek zorundadır.

Ama işbaşına gelen beyefendilerin bunların hiç biri umurunda değil. Ancak kavga etmesini biliyorlar. Yeri geldiğinde, il genel meclisinde de koltuk paylaşımında can ciğer kuzu sarması oluyorlar dedi.

KAMALAK HATAY'DA

Çalışkan tüm ilçelerimizle 9 Mart Pazar günü saat 19.00'da Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve sanatçı Ammar Acarlıoğlu'nun katılımı ile gerçekleştireceğimiz "Gençlik Şöleni ve Aday Tanıtım" gecemizde tüm halkımızı bekliyor ve projelerimizle birlikte bu manevi kokan atmosferde samimiyetimizi de göreceksiniz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esnaf Saadeti Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement