Esnaf Türk Lirasına Sahip Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

Esnaf Türk Lirasına Sahip Çıkıyor

Esnaf Türk Lirasına Sahip Çıkıyor

Siirt'te bir esnaf, döviz karşısında değer kaybeden Türk lirasına sahip çıkmak için kampanya başlattı.

05.12.2016 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te bir esnaf, döviz karşısında değer kaybeden Türk lirasına sahip çıkmak için kampanya başlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına vatandaşın ve esnafın desteği artarak sürüyor.

Muhabbet kuşu ve yem ticareti yapan Davut Ağah, AA muhabirine, 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı çağrının ardından halkın sokaklara inerek dik duruş sergilediğini anımsattı.

Ülke üzerinde hesap yapan dış güçlerin Türkiye'yi ekonomik krize sokmak istediğini dile getiren Ağah, "Destek için kampanya başlattık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek vermek için 500 dolar bozdurana muhabbet kuşu yemi, muhabbet krakeri ve mamasını ücretsiz veriyoruz. Bin dolar bozdurana ise muhabbet kuşu veriyoruz." dedi.

"Ülkemize sahip çıkmalıyız"

Ağah, bu sıkıntılı dönemde döviz bozdurmanın büyük önem taşıdığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Ülke olarak daha büyük sıkıntılar yaşamak istemiyorsak, dövizi elimizin tersiyle itmeliyiz. Kendi Türk liramıza ve dolayısıyla ülkemize sahip çıkmalıyız. Bunun için dükkanımın camına çok güzel bir karikatür astım. Vatandaş olarak sonuna kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkasında olduğumuzu belirtiyoruz. Bölge halkı olarak Türkiye olarak arkasındayız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Esnaf Türk Lirasına Sahip Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement