Esnaf Türk Lirasına Sahip Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

Esnaf Türk Lirasına Sahip Çıkıyor

Suşehri ilçesinde bazı esnaflar, döviz bozdurarak makbuzlarını getiren vatandaşlara çeşitli hizmetler vererek Türk lirasına sahip çıkıyor.

06.12.2016 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suşehri ilçesinde bazı esnaflar, döviz bozdurarak makbuzlarını getiren vatandaşlara çeşitli hizmetler vererek Türk lirasına sahip çıkıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına vatandaşlar ve esnafın desteği artarak devam ediyor.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünü sağlayacak konularda her zaman devletin yanında olduklarını ifade eden MHP İlçe Başkanı Ahmet Turan Çalışır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 500 dolar bozduran vatandaşa, şarküteri dükkanında yüzde 25 indirim uyguladıklarını söyledi.

Kuyumcu Selim Yazıcı ise vatandaşların dolarlarını satış fiyatından bozduklarını belirterek, "Bu vatan için elimizden ne geliyorsa yapmamız gerekiyor. Altına çevirmek isteyenlere de gerekli indirimi yapıyoruz. Dolar satışı yapmıyoruz." dedi.

İlçede pastahane işleten Bayram Gün de dolar bozdurarak makbuzunu getirenlere ücretsiz kahvaltı verdiklerini dile getirdi.

Lokantacı Hulusi Şahinduran ise 200 dolar bozduran vatandaşlara ücretsiz yemek verdiklerini, tüm esnafları bu kampanyaya desteğe beklediklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Esnaf Türk Lirasına Sahip Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement