Esnafa Bayram Düzenlemesi - Son Dakika
Yerel

Esnafa Bayram Düzenlemesi

Düzce Belediyesi ile Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nin ortaklaşa düzenlemeleri sonucu Kurban Bayramı öncesinde esnaf, Eski Düzce Lisesi Meydanı’na sergi açacak.

01.10.2014 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediyesi ile Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği'nin ortaklaşa düzenlemeleri sonucu Kurban Bayramı öncesinde esnaf, Eski Düzce Lisesi Meydanı'na sergi açacak. Sergiler, Arife günü saat 24: 00'e kadar açık kalacak.

Bayram arifesinde yol kenarlarına ya da dükkan önlerine açılan sergilere Kurban Bayramı öncesinde düzenleme geliyor.

Düzce Belediyesi ile Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği'nin ortaklaşa aldığı karar doğrultusunda esnaf bu bayram yol kenarlarına ya da dükkan önlerine sergi açmayacak.

Esnafı ve vatandaşı sıkıntıdan kurtarmak amacıyla yapılan düzenlemeyle Kurban Bayramı Arifesinde Düzce esnafının Eski Düzce Lisesi Meydanı'na sergi açmasına karar verildi. Böylelikle esnafın belirli bir noktada kaliteli satış yapması sağlanırken, vatandaşın da trafik yoğunluğundan ve yol kenarlarında oluşan kargaşadan kurtulması hedefleniyor. Belediye ile DESOB'un aldığı karar doğrultusunda esnaf, Eski Düzce Lisesi Meydanı'nda Arife günü 24: 00'e kadar satış yapabilecek. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esnafa Bayram Düzenlemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement