Esnafa E-tebligat Bilgilendirmesi - Son Dakika
Yerel

Esnafa E-tebligat Bilgilendirmesi

Esnafa E-tebligat Bilgilendirmesi

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanlığı ve Malkara Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Malkara’da muhasebeci, esnaf ve mükelleflere yönelik seminer düzenlendi.

27.11.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanlığı ve Malkara Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Malkara'da muhasebeci, esnaf ve mükelleflere yönelik seminer düzenlendi.

Malkara TSO Toplantı Salonundaki seminerde Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner, Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü İbrahim Koç, Mükellef Hizmetler Usul Müdürü Oktay Başoğlu ve Malkara Vergi Dairesi Müdürü Halime Duğan, katılımcılara E-Tebligat hakkında bilgilendirmede bulundu.

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürü İbrahim Koç "E-tebligat uygulamasının usul ve esasları, 27.08.2015 tarihli ve 29458 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 456 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğinde düzenlenmiştir. Vergi dairelerince düzenlenen ve muhataplarına 213 sayılı Vergi Usul Kanunu hükümlerine göre tebliği gereken evrakın, Gelir İdaresi Başkanlığı aracılığıyla elektronik ortamda tebliğ edilmesidir. E-tebligat uygulaması 1 Ocak 2016 tarihinde başlayacaktır" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esnafa E-tebligat Bilgilendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement