Esnaffinans'tan esnafa süper finansman desteği! - Son Dakika
Güncel

Esnaffinans'tan esnafa süper finansman desteği!

Esnaffinans\'tan esnafa süper finansman desteği!

Türkiye Finans'ın esnafa verdiği destek devam ediyor. 31 Mart'a kadar sürecek kampanya kapsamında üç ay taksit öteleme imkânının yanı sıra uygun kâr oranı ve komisyon tutarı avantajları sunuluyor

15.03.2017 10:41  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE FİNANS, ÜÇ AYA VARAN ÖDEMESİZ FİNANSMAN SEÇENEĞİ SUNUYOR

Türkiye'nin öncü ve yenilikçi katılım bankası Türkiye Finans, esnafa yönelik tüm hizmetlerini bir arada topladığı "Esnaffinans" çatısı altında, "Esnafa Süper Finansman" sloganıyla yeni bir kampanyaya başladı. Bu kapsamda esnaflara ürün, hizmet ve gayrimenkul alımları için ihtiyaç duyduğu desteği, üç aya varan ödemesiz dönem seçeneği ve uygun koşullarla sağlayabilecek.

ÖDEME PLANINI ESNAF BELİRLİYOR

31 Mart'a kadar sürecek yeni kampanyada finansman başvurusunda bulunanlar, ödeme planlarını da kendileri belirliyor. Üç ay taksit öteleme avantajı olan kampanya kapsamında üç ayda bir ve esnek taksitli ödeme imkânı da bulunuyor. Uygun kâr oranı ve komisyon tutarının yanı sıra yüksek tutarlı finansman desteği ve uzun vade avantajı sunan kampanyadan 2 milyon liraya kadar net satışı olan işletmeler yararlanabiliyor. Ürün ve hizmet alımları için 250 bin liraya kadar ve 24 aya varan vade imkanı sunan kampanyada, yine 250 bin liraya kadar taşıt finansmanı için 48 aya kadar vade, 500 bin liraya kadar gayrimenkul finansman desteği için ise 60 aya varan vade seçeneği sunuluyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası Bireysel Bankacılık ve Dağıtım Ağı İş Ailesi Vekil Genel Müdür Yardımcısı İsmail Vural, banka olarak çok önemsedikleri esnafa verilen finansman desteğinin önümüzdeki dönemde de süreceğini söyledi. 'Esnaffinans' çatısı altında esnafa farklı ödeme seçenekleri sunduklarını dile getiren Vural şunları söyledi: "Bankamızda esnaf için çok özel finansman desteklerimiz bulunuyor. Çeşitlendirdiğimiz finansman ürünleriyle ticarette büyümek isteyen esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Amacımız, müşterilerimizin memnuniyetini en üst düzeyde tutarak finansal konularda onların her zaman yanında olduğumuzu gösterebilmek."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esnaffinans'tan esnafa süper finansman desteği! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement