Esnafın Sorunları Ve Çözüm Önerileri Ele Alındı - Son Dakika
Yerel

Esnafın Sorunları Ve Çözüm Önerileri Ele Alındı

Esnafın Sorunları Ve Çözüm Önerileri Ele Alındı

Akçakale'de bir araya gelen esnaf, ilçe esnafının sorunlarını ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

22.06.2014 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esnaf toplantısına İlçe Kaymakamı Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Cem Yılmaz, İlçe Emniyet Müdür V. Ali Çolak, Mal Müdiresi Nuray Yeğin Tapu Müdiresi Hatice Şenyiğit, Şoförler Otomobilciler Dernek Başkanı Halil Ayhan çok sayıda esnaf katılım gösterdi.

Akçakale'de esnaf gezilerine fırsat buldukça devam edeceğini belirten Kaymakam Fırat, ilçedeki esnafın ilçe için çok önemli olduğunu belirterek, ilçenin gelişmesi ve sıkıntıların çözüme kavuşturulması için bu tür ziyaretlerin gerekli olduğunu belirtti.

Esnaf ve sanatlar odası başkanı Ömer Ay, "Esnafın sorunlarını çok yakından biliyorum. Bu sorunların tespiti ve çözülmesi noktasında esnaf odası olarak esnaflarımızla bölge, bölge toplantılar düzenliyoruz. Yetkili mercileri bu toplantılara davet ederek esnaflarımızla buluşturuyoruz. Böylelikle sorunlar daha kısa zamanda çözüme kavuşuyor. Toplantılarımıza sayın kaymakamımız, belediye başkanımız ve diğer yetkili arkadaşlar canı gönülden katılım gösteriyorlar ben kendilerine bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Esnafın Sorunları Ve Çözüm Önerileri Ele Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement