Esnaflar, Aç Kalan Sokak Köpeklerini Doyurdu - Son Dakika
Yerel

Esnaflar, Aç Kalan Sokak Köpeklerini Doyurdu

Esnaflar, Aç Kalan Sokak Köpeklerini Doyurdu

İnebolu otogarında esnaflar yapan vatandaşlar, aralarında topladıkları paralarla aç kalan sokak hayvanlarına yem bırakarak doyurdu.

07.01.2016 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnebolu otogarında esnaflar yapan vatandaşlar, aralarında topladıkları paralarla aç kalan sokak hayvanlarına yem bırakarak doyurdu.

İnebolu Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bulunan esnaflar, kar yağışının etkili olduğu İnebolu'da sokak hayvanlarını unutmadı. Yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için kendi aralarında para toplayan esnaflar, topladıkları paralarla çöplük mevkisinde bulunan sokak hayvanlarına yiyecek bıraktı. Başta köpekler olmak üzere aç kalan sokak hayvanları, bırakılan yiyecekleri karınlarını doyurdu.

İnebolu Otogarında esnaflık yapan Taşkın Gürkan, otogar esnafı olarak kendi aralarında para topladıklarını ve toplanan bu paralarla sokak hayvanları için yiyecek aldıklarını söyledi.

Son günlerde Kastamonu'da sokak hayvanlarına ve yaban hayvanlarına yönelik olayların yaşandığını hatırlatan Taşkın Gürkan, "Biz, bu olaylardan büyük rahatsızlık duyuyoruz. Birkaç kişinin yaptığı bu olaylar, şehrimize mal edilemez. Bunun yanlış olduğunu göstermek ve başkalarına örnek olmak için bizde, aramızda para toplayarak yiyecek aldık. Bu yiyecekleri çöplük mevkisinde bulunan sokak hayvanlarına bıraktık. Her araba geçtiğinde bakışlarıyla insanı üzen ve her zaman karınlarını doyurmak için çaba harcayan çöplük mevkisindeki köpeklere yiyecek getirdik. Sokak hayvanlarını doyurmak isteyen duyarlı vatandaşlara seslenmek ve örnek olmak istedik, umarım bu konuda bir katkıda sizlerden olur" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esnaflar, Aç Kalan Sokak Köpeklerini Doyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement