Esnaftan Başkan Türel'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Esnaftan Başkan Türel'e Teşekkür Ziyareti

Esnaftan Başkan Türel\'e Teşekkür Ziyareti

Atatürk Parkı esnafı, parkın yeniden tahsisini alarak kiralama sorunlarını çözen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

03.08.2016 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Parkı esnafı, parkın yeniden tahsisini alarak kiralama sorunlarını çözen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Türel, Atatürk Parkında yer alan işletmelerin sahipleri ile bir araya geldi.

İşletme sahipleri, Atatürk Parkının Maliyeden 5 yıllığına tekrar tahsisini alarak, yıllardır süre gelen kiralama sorununu çözdüğü için Türel'e teşekkür etti.

Atatürk Parkını geçen yıl ilk başkanlık döneminde Antalya'ya kazandırdıklarını hatırlatan Türel, daha önce adı hoş olmayan olaylarla anılan parkı Antalya'nın en önemli cazibe merkezlerinden biri haline getirdiklerini ifade etti.

Türel, 2010'da hazine tarafından parkta bulunan taşınmazların tapularının iptal edilerek, hazine adına tescilinin yapıldığını belirten Türel, şöyle dedi:

"Bununla birlikte hazine alt işletmecilerden ecri misil tahakkuk etti. Bir kiralama sorunu ve belirsiz bir ortam oluştu. Önceki belediye yönetimi sorunla ilgili herhangi bir çözüm üretmedi. Göreve gelir gelmez sorunun çözümüyle ilgili çalışma başlattık. Maliye ile yaptığımız görüşme ve yazışmalar neticesinde, 17 Haziran'da Atatürk Parkını 5 yıllığına tekrar Büyükşehir Belediyemiz adına kiraladık."

Atatürk Parkı esnafı ile görüşerek taşınmazların tekrar mevcut alt işletmecilere kiraya verilmesi yönünde karar aldıklarını kaydeden Türel, esnafın kiralama ile ilgili sorun ve endişelerinin de sona erdirildiğini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Esnaftan Başkan Türel'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement