Esnaftan Bayrak Duyarlılığı - Son Dakika
Güncel

Esnaftan Bayrak Duyarlılığı

Ülkemizin farklı bölgelerinde gerçekleşen terör olaylarına sanayi esnafı da Büyükşehir Belediyesi de duyarsız kalmadı.

26.08.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Manisa Motorlu Araçlar Tamirciler Odası'nın Türk Bayrağı talebini geri çevirmedi, dükkânlar ay yıldızlı Türk Bayraklarıyla süslendi.

Ülkemizde son günlerde artan terör ve şiddet olaylarına sanayi esnafından anlamlı bir tepki geldi. Bu kapsamda Manisa Motorlu Araçlar Tamirciler Odası Başkanı Ahmet Ülke, sanayi esnafının dükkânlarına asabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi'nden Türk Bayrağı talebinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra da yaklaşık 500 adet Türk Bayrağını Manisa Motorlu Araçlar Tamirciler Odası Başkanı Ahmet Ülke ile birlikte sanayi esnafına dağıttı.

Sanayi Ay Yıldızlı Bayrağımızla Süslendi

Türk milletinin birlik ve beraberliğine kast eden hain terör saldırılarını şiddetle kınayan Manisa Motorlu Araçlar Tamirciler Odası Başkanı Ahmet Ülke," Hain terör örgütünün saldırıları sonucu onlarca kahraman evladımızı şehit verdik. Yaşanan bu olaylar hepimizi derinden üzmüştür. Ülkemizin geçtiği bu hassas dönemde bizde birlik ve beraberlik mesajları vermek adına Büyükşehir Belediyemizden Türk Bayrağı talebinde bulunmuştuk. Sağ olsunlar. Geri çevirmediler. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra'ya teşekkür ediyorum. Sanayimizi ay yıldızlı Türk Bayraklarımızla süsleyerek, birlik ve beraberliğimize gölge düşürmek isteyenlere bir mesaj veriyoruz" dedi.

Ateş Sadece Düştüğü Yeri Yakmadı

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra ise gerçekleşen terör olaylarına sanayi esnafının da Büyükşehir Belediyesi'nin de duyarsız kalmadığını belirterek,"Eli kanlı terör örgütünün saldırıları sonucu onlarca kahraman evladımızın evine düşen ateş sadece düştüğü yeri yakmadığı gibi bizleri de derinden yaralaşmıştır. Bu açıdan ülkemizin geçtiği bu hassas dönemde Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçemizde bulunan tüm raket ve billboardları Türk bayrakları ile donatarak anlamlı bir tepki göstermiştik. Manisa Motorlu Araçlar Tamirciler Odası Başkanı Ahmet Ülke de sanayi esnafı adına Büyükşehir Belediyemizden Türk Bayrağı talebinde bulundu. Kurum olarak hassas olduğumuz bu konuda odamızın talebini geri çevirmeyerek sanayiyi Türk Bayraklarımızla donattık. Hain ve alçakça saldırılara en güzel cevabı, milletimiz birlik ve beraberliğiyle veriyor. Bu vesileyle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun" dedi. Büyükşehir Belediyesi'nin duyarlılığı nedeniyle teşekkürlerini ifade eden sanayi esnafı ise birlik ve beraberlik mesajı verdi" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esnaftan Bayrak Duyarlılığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement