Esnaftan Yeni Malatyaspor'a Destek - Son Dakika
Yerel

Esnaftan Yeni Malatyaspor'a Destek

Esnaftan Yeni Malatyaspor\'a Destek

Malatya’da esnaf, yarın oynanacak olan Yeni Malatyaspor-Pendikspor maçı öncesi takımlarına destek vermek için bir araya geldi.

04.04.2015 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da esnaf, yarın oynanacak olan Yeni Malatyaspor- Pendikspor maçı öncesi takımlarına destek vermek için bir araya geldi.

Malatya Kuyumcular Çarşısı'ndaki esnaf bugün toplanarak Yeni Malatyaspor destek verdiler. Vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği programda davul zurnalar çalınarak halaylar çekildi. Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek de katıldı.

Burada konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeni Malatyaspor'un şampiyonluğu emin adımlarla yürüdüğünü belirterek "İnşallah bu yıl şampiyon olacağız" dedi. AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise yeni Malatyaspor'a başarılar dileyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'e teşekkür etti.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek de önlerinde 4 karşılaşmanın olduğunu belirterek, bu yıl ipi göğüsleyen taraf olacaklarını söyledi. Bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Gevrek, esnafa da bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esnaftan Yeni Malatyaspor'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement