ESOGÜ Bahar Şenlikleri Yarın Başlıyor - Son Dakika
Yerel

ESOGÜ Bahar Şenlikleri Yarın Başlıyor

ESOGÜ Bahar Şenlikleri Yarın Başlıyor

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve 3 gün sürecek Bahar Şenlikleri yarın başlıyor.

11.05.2015 14:05  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin (ESOGÜ) her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve 3 gün sürecek Bahar Şenlikleri yarın başlıyor.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, üniversitenin 2015 yılı Bahar Şenliklerinin yarın başlayacağını duyurdu. İHA muhabirine konuyla alakalı açıklamada bulunan Rektör Gönen, üniversitede bugüne kadar kamuoyunda herhangi bir olumsuz konuda yer almadığını bahsederek, şenliklerin de bir bahar havasında geçmesini diledi. Prof. Dr. Gönen, "Şimdiye kadar üniversitemizde kamuoyunda yankı bulacak bir olumsuzluk olmadı. Ben şenliklerin bir gün olmasını istesem de gençler üç gün olmasını istediler. Milletvekili seçiminden önce bazı odaklar bir şeyler çıkarmaya çalışıyorlar. Biz de üniversite olarak o mihraklara alet olmak istemiyoruz. Şimdiye kadar böyle bir şey olmadı, ancak bu konuları çok sıkı takip ediyoruz" dedi.

Öte yandan 3 gün sürecek şenlik kapsamında 12 Mayıs'ta Yalın, 13 Mayıs'ta Merve Özbey ve Emre Kınay, 14 Mayıs'ta ise Gripin konserinin ESOGÜ Konser Alanı'nda gerçekleşeceği öğrenildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ESOGÜ Bahar Şenlikleri Yarın Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement