Esogü'de "Patent Günleri" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Esogü'de "Patent Günleri" Etkinliği

Esogü\'de "Patent Günleri" Etkinliği

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ETTOM) tarafından ESOGÜ akademisyenlerinin araştırmalarının patentlenebilmesi ve ticari değere kavuşturulması konusunda farkındalığın artırılması amacıyla düzenlenen “ESOGÜ Patent Günleri”nin dördüncüsü, ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

26.02.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ETTOM) tarafından ESOGÜ akademisyenlerinin araştırmalarının patentlenebilmesi ve ticari değere kavuşturulması konusunda farkındalığın artırılması amacıyla düzenlenen "ESOGÜ Patent Günleri"nin dördüncüsü, ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Etkinlikte, ESOGÜ'nün patent vekilliğini yürüten Ankara Patent Ofisi'nden Mehmet Kaan Dericioğlu, "Fikri Hakların Önemi, Buluşlar ve Patent Süreci", Avukat Korcan Dericioğlu ise, "Teknoloji Transferi Yöntemleri" konularında katılımcılara bilgi veri. LexisNexis'ten Matthieu Ravillon da, ESOGÜ akademisyenlerinin kullanımına sunulan "Total Patent Veri Tabanı" hakkında katılımcıları bilgilendirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogü'de 'Patent Günleri' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement