Esra Karakaya Anadolu Lisesi Dörtlü Finalde - Son Dakika
Spor

Esra Karakaya Anadolu Lisesi Dörtlü Finalde

Esra Karakaya Anadolu Lisesi Dörtlü Finalde

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği okullar arası voleybol il birinciliği müsabakalarında, Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesi kız voleybol takımı Didim ve Söke’ deki rakiplerini geride bırakarak dörtlü finale kaldı.

14.01.2016 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği okullar arası voleybol il birinciliği müsabakalarında, Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesi kız voleybol takımı Didim ve Söke' deki rakiplerini geride bırakarak dörtlü finale kaldı.

49 Lise kız takımının katıldığı turnuvada Esra Karakaya Anadolu Lisesi kız takımı sırasıyla Didim Anadolu Lisesi, Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Zeynep Mehmet Dönmez Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesini 3-0' lık skorlarla geçip Didim grubunu 1. olarak tamamladı.

Yarı final grubunda ise Söke Cafer Efe Meslek Lisesi ve İncirliova Spor Lisesini 3-0'lık skorla geçen takımımız yarı finalin son maçında geçen yılın il dördüncüsü ve kulüpler il birincisi Özel Söke Ege Kolejine final setinde 3-2 yenilmesine rağmen Aydın' da yapılacak finali garantiledi. Finalde sırasıyla Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesi, Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi ve Özel Söke Ege Koleji ile mücadele edecek olan Esra Karakaya Anadolu Lisesinin hedefi ilk ikiye girerek Aydın ilini gruplarda temsil etmek.

Didim Belediye Spor oyuncularının ve antrenörlerin yer aldığı takımda antrenörler Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Koşar ve Akile Çelik, öğrencilerine güvendiklerini, bu süreçte kendilerine destek olan Okul İdaresine, Okul Aile Birliğine, İlçe Spor Müdürlüğüne, Didim Belediyespor ve sporcularına teşekkür etti.

DÖRTLÜ FİNAL PROGRAMI

13/01/2016 Çarşamba 14: 30 Adnan Menderes And.Lis. - Esra Karakaya And. Lis.

15/01/2016 Cuma 11: 30 Esra Karakaya And.Lis. - Özel Söke Ege Koleji

21/01/2016 Perşembe 11: 30 Esra Karakaaya And.Lis. - Süleyman Demirel And.Lis. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Esra Karakaya Anadolu Lisesi Dörtlü Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement