Estetik International'dan Şeker Tadında Kampanya - Son Dakika
Güncel

Estetik International'dan Şeker Tadında Kampanya

Estetik International Sağlık Grubu'nun Ramazan Bayramına özel hazırladığı "Şeker Tadında" kampanyasından faydalanın, hayallerinize kavuşun.

29.06.2016 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hem Ramazan bayramını, hem de uzun yaz tatilini estetik karşılamaya ne dersiniz?

Ramazan Bayramına sayılı günler kala Estetik International Sağlık Grubu "Şeker Tadında" kampanyası başlatıyor. 24 Haziran- 3 Temmuz tarihleri arasında devam edecek olan fırsatlarla ameliyatsız estetik tekniklerinin konforundan faydalanabilir ya da estetik cerrahiden, cilt bakımına, lazer epilasyondan, saç ekimine kadar bütçenizi sarsmadan hayallerinize kavuşabilirsiniz.

Örümcek Ağı estetiğinden Organik Saç ekimine

Estetik International "Şeker Tadında" kampanyası fırsatları arasında, son günlerin favori uygulaması isim ve patent hakkı Op. Dr. Bülent Cihantimur'a ait olan Örümcek Ağı estetiğine ek olarak Burun Estetiği, Basit Burun Estetiği ve Saç ekimi, Organik Saç ekimi, dolgu, botoks, lazer epilasyon, cilt bakımı ve çok daha fazla uygulama ve cerrahi girişimler cazip seçeneklerle sunuluyor.

Doctor B Aktif Kozmetikleri de fırsat paketlerinde

Örümcek Ağı kremi, serumu ve maskesinin bulunduğu Doctor B Aktif Kozmetikleri de fırsat paketlerinin içinde bulunuyor. Estetik International "Şeker Tadında" kampanyası hakkında 444 77 07 Çağrı Merkezi hattını arayarak ayrıntılı bilgi alabilir ve bu ayrıcalıklı hizmet seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Estetik International'dan Şeker Tadında Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement