Estp Terör Saldırılarını Kınadı - Son Dakika
Yerel

Estp Terör Saldırılarını Kınadı

Estp Terör Saldırılarını Kınadı

Son bir haftada Diyarbakır, Bitlis, Elazığ ve Van’da yaşanan patlamalara ilişkin Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) Başkanı A.Mustafa Güvenli, bir açıklama yayımlayarak saldırıları ve arkasındaki kuklacıları lanetlediklerini belirtti.

19.08.2016 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son bir haftada Diyarbakır, Bitlis, Elazığ ve Van'da yaşanan patlamalara ilişkin Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) Başkanı A. Mustafa Güvenli, bir açıklama yayımlayarak saldırıları ve arkasındaki kuklacıları lanetlediklerini belirtti.

A.Mustafa Güvenli yayımladığı açıklamada, FETÖ darbe girişiminin ardından FETÖ ile aynı amaca hizmet eden PKK'nın bu tür saldırılarla Türkiye'de güvensizlik, umutsuzluk, yılgınlık oluşturmak istediğini; huzur ve istikrarın bozulması, sosyal ve ekonomik iyileşmelerin hedef alındığını belirtti.

Güvenli, "Son yıllarda Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesinin tüm dünyanın dikkatinden kaçmıyor. Bu gelişmeler kuşkusuz ki Türkiye'nin ortak düşmanlarını rahatsız etmektedir. Bu güçler oluşturdukları taşeron terör örgütleriyle birlikte ülkemizin istikrarına ve huzuruna kast etmektedirler. 15 Temmuz tarihindeki darbe girişimiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihine kara bir leke süren FETÖ mensupları halkımızın ve güvenlik kuvvetlerimizin üstün gayretleri ile amaçlarına ulaşamamış ve hak ettikleri cezaları almaya başlamışlardır. Türkiye'nin içine kadar girmiş olan bu hainler amaçlarına ulaşmak için terörist eylemlerine bağlı bulundukları güç odaklarının talimatları doğrultusunda devam etme uğraşı içindeler. Bu amaçla Güneydoğu Anadolu Bölgemizde PKK ile omuz omuza terörist eylemde bulunuyorlar. Mazlum milletlerin hamisi olan Türkiye yapılmış olan bu saldırıların üstesinden mutlaka gelecektir. Türkiye güvenli bir ülke değil mesajını vermek isteyen bu hainlerin yaptıklarını ve güvenlik kuvvetlerimiz ile masum insanların katledilmesini nefretle telin ediyoruz. Türkiye, bir barış, kardeşlik ve huzur ülkesi olmaktan çıkarılmak istenmektedir. Varlığını; kan, gözyaşı ve kaos ile besleyen FETÖ ve PKK gibi terör örgütleri ve onları kullanan güç odaklarının bu saldırıları, umutsuz, sonuçsuz bir sıkışma içinde olduklarını göstermektedir. Erzurum Sivil Toplum Platformu olarak, Terörün hain emel ve amaçlarına hizmet etmeyecek bir bilinç ve duyarlıkla bu ve bütün terör saldırılarını lanetliyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, aziz milletimize başsağlığı diliyoruz." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Estp Terör Saldırılarını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement