Etel Baler İle Türk Tasarımcılar - Son Dakika
Güncel

Etel Baler İle Türk Tasarımcılar

Etel Baler İle Türk Tasarımcılar

Lori Sason ve Pelin Dorlevi ikilisinin, isimlerinin ilk iki harfini ve zevklerini birleştirerek yarattıkları Lope Jewellery, dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

25.06.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Kadının en güzel aksesuarı ; onu farklı kılan, güzelleştiren ve özel hissettiren takılarıdır." diyen Lope Jewellery markasının kurucuları Lori Sason ve Pelin Dorlevi, Etel Baler'e özel röportajlarıyla Mag Haziran sayısında sizlerle buluşuyor.

Tasarımlarında genel olarak 14 ayar altın, çeşitli pırlantalar, renkli ve sıra dışı taşlar kullandıklarını belirten tasarımcılar: "Gözümüze takılan herhangi bir şey bize ilham verebiliyor; doğadaki bir çiçek, bir ağaç dalı hatta bu hissettiğimiz bir duygu bile olabilir." diyor.

Mücevher modasının sadeleşme dönemine girdiğini belirten tasarımcılar, artık kasada bekletilecek takılar yerine;"Fine Jewellery" olarak sınıflandırılan, günlük hayatımıza eşlik edecek kullanışlı ve hafif, aynı zamanda tasarımlı modern parçaların tercih edildiğini belirttiler. Onlara göre mücevherin olmazsa olmazı, kıyafetin vazgeçilmez aksesuarı kolye ve bu nedenle tasarlamayı en çok sevdikleri ürün de kolye. 2014 Yaz Sezonu için geometrik şekiller, renkli doğal taşlar, mercanlar, fildişleri ve vazgeçilmezleri olan pırlantalardan oluşan bir koleksiyon tasarlayan ikilinin hedefi farklı kitlelere ulaşabilmek ve bir dünya markası haline gelmek. Başarılı tasarımcıların özel ürünlerine ulaşabileceğiniz satış noktaları ise Londra, İstanbul, İzmir, Çeşme ve Bodrum'da yer alıyor.

Okurken keyif alacağınız MAG Haziran sayısı, ünlü ve başarılı isimlerle gerçekleştirilen özel sohbetleriyle yine dopdolu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Etel Baler İle Türk Tasarımcılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement