Ethem Sancak'ın Yeğeni Murat Sancak'a Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Ethem Sancak'ın Yeğeni Murat Sancak'a Silahlı Saldırı

Ethem Sancak\'ın Yeğeni Murat Sancak\'a Silahlı Saldırı

İş Adamı Ethem Sancak'ın yeğeni, Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'ın içinde bulunduğu araca silahlı saldırı düzenlendi.

20.08.2015 12:43  Güncelleme: 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş adamı Ethem Sancak'ın yeğeni Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'ın aracı kurşunlandı. Polisin, delil incelemesinde kullandığı numaratörler çok sayıda olması dikkat çekti. Kurşun izlerinin bulunduğu noktalarda numaratörün çokluğu dikkat çekti

ÇAPRAZ ATEŞ

Murat Sancak, koruması ve şoförünün bulunduğu otomobil, saat 12.00 sıralarında İstanbul Hadımköy Çamlıca Caddesi'ndeki ALKENT 2000 Sitesi önünde çapraz ateşe tutuldu. Otomobile çok sayıda kurşun isabet ederken, ölen ve yaralanan olmadı.

ARACA ÇOK SAYIDA KURŞUN İSABET ETTİ

Araçta bulunan Sancak ve korumaları saldırıyı yara almadan atlattı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis araçlarının inceleme yaptığı araçta çok sayıda kurşun izi olduğu görüldü.

2'Sİ CAMDA KALDI

Zırhlı olduğu belirtilen aracın ön cam yolcu bölümüne 4 kurşun geldiği bunlardan 2'sinin içeriye girdiği 2'sinin ise camda kaldığı kaydedildi. Polisin, delil incelemesinde kullandığı numaratörlerin çok sayıda olması dikkat çekti.

ARKADAN ÇARPIP ATEŞ ETTİLER

Alınan bilgilere göre olay şöyle gelişti:

Sancak'ın aracına bir otomobil arkadan çarptı. Bunun üzerine koruma şoför araçtan indiler ve teröristler tarafından çapraz ateşe tutuldular. İlk bilgilere göre araca 21 mermi isabet etti. Saldırı sonrasında kısa süreli bir çatışma çıktı. Çatışmanın ardından iki saldırgan olay yerinden araçla kaçtı.

KAYIPLARA KARIŞTILAR

Yüzleri maskeli iki saldırganın araçla Sancak'ın otomobiline arkadan çarptıkları ve yavaşlayan aracın önüne geçip silahla ateş açtıktan sonra kaçtıkları öğrenildi. Sancak'ın korumasının saldırganlara silahla karşılık verdiği belirtildi.

Saldırıyı yara almadan atlatan Murat Sancak ve beraberindekilerin, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne gittikleri bildirildi.

ETHEM SANCAK AÇIKLAMA YAPTI

İş Adamı Ethem Sancak A Haber canlı yayınına bağlanarak Murat Sancak'a yapılan silahlı saldırıyla ilgili bilgi verdi. Defalarca hedef gösterildiklerini söyleyen Sancak, "Bu ülkenin çıkarlarını savunmaya devam edeceğiz, saldırılar bizi yolumuzdan döndüremeyecek" dedi.

İşte Ethem Sancak'ın konuşmasından satır başları:

"Murat Bey'i aradım. Bir araba, Passat marka bir araba çarpmış bunlara. Kaza yapıp durdurmak için. Bizimkiler tedbirliler zaten. Kaç zamandır bu tehditlere maruzuz. İnmişler arabadan, daha sonra kurşun yağmuru başlamış. Hadımköy'de Fatih Üniversitesi'nin önünde. Karşı taraf ateşe başlamış. Bunlar da arabanın arkasına saklanmışlar. Korumaları cevap vermiş ve bunlar karşılık görünce kaçmışlar.

Birtakım medya ve siyasi kesimler tarafından da defalarca hedef gösterildik. Dört bir yandan bir saldırı altındayız. Biz bu memleketin çıkarlarını savunuyoruz. Bu milletin liderini savunuyoruz. Savunacağız, arkasındayız. Bu vatana operasyon yaptırtmayacağız. Ülkenin çıkarlarını savunmaya devam edeceğiz, bu saldırılar bizi yolumuzdan döndüremeyecek."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ethem Sancak'ın Yeğeni Murat Sancak'a Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (94)

  • HANİLİ: Yinede oylar HDPYE 18 23 Yanıtla
  • şerefli: hadi be isteseler öldürülerdi, sahtekar akp yine oyun oynuyor 11 27 Yanıtla
  • Esin: Yavaş yavaş yok olacaksınız tayyibin Yalakalari. 20 15 Yanıtla
  • Seyit: Niye 18 kurşun sıkıldığı halde ölmediler..Çünkü yaptıranda kendileri..Hepsi düzmece bunların..Hayatımda bu kadar kirli bir siyaset görmedim ben..Hayatımda bu kadar iktidar hırsı görmedim ben.. 27 7 Yanıtla
  • BU ÇÜRÜKLER ACİL TEMİZLENMELİ BU ÜLKEDE HARAMZADEL: İŞTE BİRDE BURADA YORUM YAZAN BUNLARA DESTEK OLAN YABANİ YOBAZLAR VAR MEMLEKETTE ARTIK HIRSIZA DESTEK OLMAK MODA OLMUŞ TABİKİ BUNLAR SÖZDE ALINLARI SECDEDEN KALKMAZ AMA HARAMIDA YEMEZLERDE DOYMAZLAR BUNLARIN FITRATINDA VAR HARAM YEMEK ÇÜNKİ BUNLAR HARAMZADAN BESLENENLER BİRDE AŞAĞIDA ADANALI DENEN YOBAZ ADANA ECZA DEPOSU YAPTIRDI DEMİŞ SENDE BUNLARIN YOLUNDA OLDUĞUN İÇİN ÇÜNKİ SİZDE HELAL LOKMA OLMADIĞI İÇİN YİYİN HARAMI TIKSIRINCAYA KADAR 28 3 Yanıtla
  • ADANALI: MURAT SANCAK ADANA İÇİN ÇOK YATIRIM OLMUSTUR HEDEF ECZA DEPOSU VE DAHA BİR ÇOK ŞİRKET YAPTIRDI BURAYA SUAN DUNYACA UNLU ISADAMI LISTESINDEDIR ALLAH ACİL SİFALAR VERSIN 4 27 Yanıtla
  • Bursaspor: Asıl suikast Cumhuriyet gazetesine yapılmalı neredesin eyy Türk intikam Tugayı tit 9 22 Yanıtla
  • ALİ: HERŞEY OY İÇİN 21 6 Yanıtla
  • terazi: iyi bakın yarın haberler... ya paralel ya pkk yada işid yada dhkpc diyecekler.. 22 4 Yanıtla
  • Feryad: Yazıklar olsun Tayyıb Erdogan düşmanlıgını bahane ederek,bir araya gelen tüm şer güçler,Allah sizi kazdıgınız kuyuya düşürsün,Rabbimin korudugunu 25 kurşun sıksanda,kapısına cok güçlü patlayıcı koysanda kılına zarar veremezsın,aşağılık mahluklar 10 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ahmet Davutoğlu Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü
    17:53 Ahmet Davutoğlu Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü. Davutoğlu, çeşitli temaslarda bulunduğu kentte, seçim otobüsünden vatandaşları selamladı. 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'nin siyasi haritasının yeniden şekilleneceğini savunan Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, milli iradeyi milli beka sorunu olarak görmek demokrasiyi anlamamaktır dedi.

  • Çin Yapımı Elektrikli Otobüsler Ruanda'da Popülerlik Kazandı
    17:53 Çin Yapımı Elektrikli Otobüsler Ruanda'da Popülerlik Kazandı

    Ruanda'nın başkenti Kigali'de toplu taşımacılığın yenilenmesini sağlayan Çin yapımı elektrikli otobüsler, çevre dostu ve konforlu sürüş deneyimi sağlayarak bölge halkının kalbini kazandı. Kenya merkezli BasiGo şirketi, Ruanda'da bu elektrikli otobüslerin popülerliğinin artmasıyla siparişlerde büyük artış yaşadı. Şirket, önümüzdeki 12 ay içinde 100 otobüs, iki yıl içinde ise 200 otobüs çıkarmayı hedefliyor.

  • Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi
    17:53 Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi

    Kayseri'de otomobilin tıra çarptığı ve Wushu Kung Fu Avrupa şampiyonu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği kazada tutuklanan sürücü tahliye oldu. Kazada hayatını kaybeden Kaya'nın önce otomobili sürdüğü ancak daha sonra kendini kötü hissettiği için şoför koltuğuna başkasının oturduğu ortaya çıktı.

  • Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor
    17:53 Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Bursaspor, TFF 2. Lig'in 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı futbolcuların hırslı görüntüsü dikkat çekti.

  • AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp, Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü'ne katıldı
    17:52 AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp, Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü'ne katıldı

    AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp ve partililerle birlikte Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü gerçekleştirdi. Hatipoğlu, Han ilçesinde vatandaşlarla buluştu ve daha sonra 71 Evler Mahallesi'nde yürüyüşe katıldı. Yürüyüş sırasında Hatipoğlu, kentimizin tamamında yapacakları zafer turunun bir provası olduğunu belirterek, Eskişehir'i kalkındırmak için çıktıkları yolda desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

  • İskenderun'da evde 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, şüpheli gözaltına alındı
    17:51 İskenderun'da evde 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, şüpheli gözaltına alındı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, evinde 4 ruhsatsız tabanca ele geçirilen şüpheli gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli O.B'nin ikametinde arama yaptı. Adresteki incelemede 4 ruhsatsız tabanca ve 23 fişek bulundu. Gözaltına alınan zanlı, emniyete götürüldü.

  • Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi toprağa verildi
    17:51 Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi toprağa verildi

    Trabzon'un Hayrat ilçesinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçilerden biri olan Mehmet Sultan Allahverdi, memleketi Rize'nin İyidere ilçesinde defnedildi.

  • Polonya Başbakanı Tusk, Rusya ve Belarus'a yüzde 50 gümrük vergisi konulmasına yakınız
    17:49 Polonya Başbakanı Tusk, Rusya ve Belarus'a yüzde 50 gümrük vergisi konulmasına yakınız

    Polonya Başbakanı Donald Tusk ve Ukrayna Başbakanı Denis Şmihal, Polonya'da bir araya geldi. Tusk, Ukrayna'ya mali, diplomatik yardım, askeri teçhizat sağlanması, bu ülkenin AB'ye katılım süreci, NATO'ya üye olması konularının tartışılmaz olduğunu belirtti. Tusk ayrıca, Rusya ve Belarus tarım ürünlerine AB tarafından yüzde 50 gümrük vergisi konulmasına bir adım mesafede olduklarını ifade etti.

  • İstanbul Devlet Tiyatrosu, Direklerarası Seyirci Ödülleri'nden iki ödülle döndü
    17:47 İstanbul Devlet Tiyatrosu, Direklerarası Seyirci Ödülleri'nden iki ödülle döndü

    İstanbul Devlet Tiyatrosu, Direklerarası Seyirci Topluluğu tarafından düzenlenen yarışmada iki ödül kazandı. Nişan Şirinyan 'Sürekli Mükemmeliyet' ödülünü, Can Atak ise 'Çarpışma' oyunuyla 'Tek Kişilik Performans (Erkek)' ödülünü aldı. Ödüller, 25 Nisan'da Kozyatağı'ndaki Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi'nde düzenlenecek törenle takdim edilecek.


Advertisement