Etimesgut Belediyesi, Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Etimesgut Belediyesi, Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Etimesgut Belediyesi, hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini değerlendirerek, asfalt çalışmalarını  sürdürüyor.

01.11.2013 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Etimesgut Belediyesi, hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini değerlendirerek, asfalt çalışmalarını  sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Eryaman ve Elvankent bölgelerindeki asfalt çalışmalarının ardından Topçu, Süvari ve Alsancak Mahallelerinde asfalt serimi gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Enver Demirel, belediye kaynaklarının yerli yerinde kullanılması, yatırımların önceliklerinin iyi belirlenmesi ve vatandaşla buluşturulmasının önemli olduğunu kaydederek, "Şehrimiz büyüyor. Büyüyen bu şehir yeni hizmetlere ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyaçların başında yol ve kaldırım geliyor. Mevcut yolların ve kaldırımların bakımının yanı sıra yeni yol ve kaldırım çalışmaları da gerekiyor. Beton kaldırımların yerine 3 boyutlu renkli bordür yaptık. Merkez mahallelerimizle birlikte Eryaman ve Elvankent bölgelerimizdeki sokaklarımızı asfaltladık, kaldırımlarını yeniledik. Yeni imar yolları açtık. Halen asfalt ve kaldırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Tüm bu çalışmalara, yaptıklarımıza rağmen eksiklerimiz vardır. İnşallah onları en kısa sürede tamamlayıp ilçemizin standardını yükseltmeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Etimesgut Belediyesi, Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement