Etimesgut'taki Festivalde Anadolu ve Balkan Kültürü Kaynaştı - Son Dakika
Güncel

Etimesgut'taki Festivalde Anadolu ve Balkan Kültürü Kaynaştı

Etimesgut\'taki Festivalde Anadolu ve Balkan Kültürü Kaynaştı

Etimesgut Belediyesi tarafından bu yıl 11.si düzenlenen Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali, Anadolu'dan Mersin ve Yozgat ile Balkanlar'ı bir araya getirdi.

06.09.2014 09:43  Güncelleme: 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Etimesgut Belediyesi tarafından bu yıl 11.'si düzenlenen Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali, Anadolu'dan Mersin ve Yozgat ile Balkanlar'ı bir araya getirdi. Festivalin 8. gününde, Anadolu ve Balkan kültürü kaynaştı. Türk Beyleri Kent Meydanı'nı dolduran onbinlerce kişi, Anadolu ve Balkan kültürlerini yakından tanıdı.

Etimesgut'ta yapılan dev festivalde tüm dünyaya kaynaşma, dostluk ve barış mesajları verildi. Özellikle memleket hasreti çekenler kendi yörelerinin ürünlerini görme fırsatı buluyor. Etimesgut festivalinin 8. gününde Anadolu'nun hemen hemen her ilinin yöresel ürünleri de etkinlik alanındaki standlarda yerini aldı. Kars'ın kaşar peynirinden, Kahramanmaraş'ın dondurma ve biberine Trabzon'un tereyağından, Çorum'un leblebisine, Erzurum'un cağ kebabından Niğde'nin patatesine kadar tüm yöresel ürünlere büyük rağbet gösterildi. Etimesgut Türk Beyleri Kent Meydanı onbinlerce Ankaralı vatandaşın akınına uğradı. ANKARALI SANATÇILAR REKOR KIRDI

Gecenin finalinde Ankaralı sanatçı Oğuz Yılmaz sahne aldı. Türk Beyleri Kent Meydanı hınca hınç dolarken, birçok vatandaş konseri meydanın dışında izlemek durumunda kaldı. Her yaştan başkentli, sanatçıların konserini keyifle izledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Etimesgut'taki Festivalde Anadolu ve Balkan Kültürü Kaynaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement