"ETKİLİ Öğretmenlik" Anlatılıyor - Son Dakika
Güncel

"ETKİLİ Öğretmenlik" Anlatılıyor

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi'nden hizmet içi eğitim semineri

17.09.2014 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesindeki semt konakları ve çok amaçlı sosyal tesislerde görev yapan eğitimcilere yönelik hizmet içi eğitim seminer programı düzenleniyor.
Abdullah Gül Parkındaki MADEM Merkezinde düzenlenen seminerin başlaması dolayısıyla Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı da ziyarette bulunarak açış konuşması yaptı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay ve şube müdürlerinin de hazır bulunduğu seminer programında konuşan Tatlı, "Belediyecilikte artık sadece klasik manada alt ve üst yapı yapmak değil, özellikle dezavantajlı ailelere ulaşmak önemli. Onların Büyükşehir'e ve biz Milli Eğitim camiasına daha çok ihtiyacı var" dedi.

Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğuna işaret eden Tatlı, "Hz. Ali, 'bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum' sözünden önce 'öğretmenlik ilahi bir meslektir' diyor. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman Büyükşehir Belediyemizle işbirliğine hazırız. Üzerimize düşen ne görev olursa yaparız. Çalışmalarınızda başarılar diliyor, emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Seminer programında daha sonra MADEM Koordinatörü Psikolojik Danışman ve Rehberlik Uzmanı Ferat Dalaman tarafından eğitimcilere bilgiler aktarıldı. 3 gün sürecek seminerde çeşitli mesleki konular işlenerek farkındalıkların artırılması hedefleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'ETKİLİ Öğretmenlik' Anlatılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement