Etkili ve Verimli Din Hizmeti İçin Eğitim - Son Dakika
Yerel

Etkili ve Verimli Din Hizmeti İçin Eğitim

Etkili ve Verimli Din Hizmeti İçin Eğitim

Ünye İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen hizmet içi eğitime katılan 33 din görevlisine törenle belgeleri verildi.

26.02.2015 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen hizmet içi eğitime katılan 33 din görevlisine törenle belgeleri verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, personelin mesleki bilgi ve becerilerini artırmak, etkili ve verimli bir din hizmeti sunabilmek amacıyla hizmet içi eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Ünye Müftülüğü bünyesinde görev yapan personeller için düzenlenen Kur'an-ı Kerim ve Ezan'ı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitimi'nin 1.si sona erdi.

Tamamlanan hizmet içi eğitim nedeniyle İlçe Müftülüğü'ne bağlı Hamidiye Mahallesi'ndeki Kur'an Kursu'nda belge töreni düzenlenirken, törene Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, İlçe Müftü Vekili Mustafa Ocak, müftülük personeli ile din görevlileri katıldı.

Belge töreninde konuşan İl Müftüsü Kolukısaoğlu, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın Türkiye genelinde başlattığı Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursları var. Daha önce bir ay süre ile 81 il ve ilçelerinde yapılan kurslar artık iki ay yapılıyor. Kur'an eğitimi üzerine kurs alıp, seminere katılan imam hatiplerimiz ve cami görevlilerimize belgelerini veriyoruz. Ünye'de kursumuz tamamlandı ancak yeniden düzenlenecektir. Bütün personelimiz 2017'nin sonuna kadar bu eğitimden geçecekler. Burada belge almaya hak kazanan 33 cami görevlisi arkadaşlarımızdan bir kısmı ezanı güzel okuma kursuna da katıldı. Ben bu eğitime katılan ve sabırla devam eden meslektaşlarıma, hocalarımıza ve cemaatimize teşekkür ediyorum" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Etkili ve Verimli Din Hizmeti İçin Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement