Eto?o, Arda ve Demirören Nikah Şahidi - Son Dakika
Güncel

Eto?o, Arda ve Demirören Nikah Şahidi

Eto?o, Arda ve Demirören Nikah Şahidi

Eto'o, Arda ve Demirören nikah şahidiKamerunlu golcü Samuel Eto'o, Barcelona'nın Türk yıldızı Arda Turan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'in oğlu Gürkan ile Mine Koç'un düğününde nikah şahitliği yaptı.

25.03.2016 22:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eto'o, Arda ve Demirören nikah şahidi

Kamerunlu golcü Samuel Eto'o, Barcelona'nın Türk yıldızı Arda Turan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya spor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'in oğlu Gürkan ile Mine Koç'un düğününde nikah şahitliği yaptı.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'in 27 yaşındaki oğlu Güngör ile Mine Koç, Mardan Palace Otel'de düzenlenen düğünde dünya evine girdi. Düğünde Gürkan ile Mine çiftinin nikahını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamerunlu golcü Samuel Eto'o, Barcelona'da forma giyen Arda Turan, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Antalya Valisi Muammer Türker yaptı.

Nikah töreninde Arda Turan, çifti tebrik ederek, ömür boyu mutluluk diledi. Samuel Eto'o da mutluluk diledi. 'Yuvayı dişi kuş yapar' söylemini hatırlatan Yıldırım Demirören, gelinden en zor günde kocasının yanında olmasını rica etti. Çifte mutluluk dileyen Bakan Çavuşoğlu, Dün akşam 2-1 zaferi ile bizleri mutlu eden milli takımı tebrik ediyorum. Antalyaspor'a da başarı diliyorum diye konuştu. Vali Türker ise, Antalyaspor'un altyapısına en az üç eleman lazım onu hatırlatmak istiyorum. Mutluluklar dedi. Daha sonra Çavuşoğlu, evlilik cüzdanını geline verdi. Çiftin nikahını kıyan Türel de Güngör ile Mine'ye en az 3 çocuk yapmalarını tavsiye etti.

Düğüne Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Antalyasporlu futbolcular ile teknik heyeti, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu'nun da aralarında yer aldığı spor ve siyaset dünyasından yaklaşık 1000 davetli katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gültekin Gencer, Mutlu olduğumuz bir günde her şeyden önce tüm sevenlerimiz bizi yalnız bırakmadı. Bu arada Galatasaray camiamızın başı sağ olsun? dedi.

Gencer ile sohbet eden TFF Başkanı Demirören ise Türkiye İsveç maçında Antalya Stadı'ndaki seyirci atmosferini çok beğendiğini dile getirdi. Galatasaray U21 futbol takımının eski antrenörü Zafer Koç'un ölümü nedeniyle üzgün olduğunu dile getiren Arda Turan, Antalya'da oynanan milli maçta taraftara desteğinden dolayı teşekkür etti.

Düğünün yapıldığı otelden ayrılan Bakan Çavuşoğlu ile Arda Turan, kısa süre sohbet etti. Sohbette Bakan Çavuşoğlu, İspanya'ya Arda'nın maçını izlemeye gideceğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eto?o, Arda ve Demirören Nikah Şahidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement