Eto'o, Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay'la Görüştü - Son Dakika
Spor

Eto'o, Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay'la Görüştü

Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, Antalyasporlu Eto'o ile VIP minibüsünde görüşürken yakalandı. İkilinin transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.

24.04.2016 14:06  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez'in transferindeki belirsizlik üzerine Beşiktaş, alternatif isimlere yöneldi.

Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan futbolcu arayışlarını hızlandıran Siyah-Beyazlı kurmaylar düğmeye basarken, önceki gün Ankara'da sürpriz bir görüşme gerçekleşti.

Habertürk'ün haberine göre; dün oynadıkları Osmanlı maçı için Ankara'da olan Antalyasporlu Samuel Eto'o ile kulüp başkanı Gültekin Gencer, Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay'la bir araya geldi.

KAFEDE SOHBET ETTİLER

İlk olarak Gencer ve Atalay, bir AVM'de bulunan kafede yaklaşık 1 saat sohbet etti. Bu sohbetin hemen ardından ünlü yıldız Eto'o, VİP minibüsüyle mekanın önüne geldi. Daha sonra asbaşkan Atalay, Kamerunlu oyuncu ile bir süre sohbet etti.

Vodafone Arena'nın açılışından sonra iyi bir hava yakalayan Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi için de güçlü bir kadro kurmak amacıyla harekete geçtiği ve Eto'o'yu transfer etmek istediği iddia edildi.

ÇARŞI DESTEK VERMİŞTİ

Barcelona'da oynadığı dönemlerde kendisine yapılan ırkçı tezahüratlar nedeniyle zor anlar yaşayan Eto'o için Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, "Hepimiz Eto'oyuz" pankartı açmıştı.

Daha önce yaptığı açıklamada Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a teşekkür eden Eto'o, "Fikret Orman beni almak için elinden geleni yaptı. Her şartı zorladı ama olmadı, kısmet değilmiş" diye konuşmuştu.

Eto\'o, Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay\'la Görüştü

Son Dakika Spor Eto'o, Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay'la Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Çine İyi paraya gider.: Ulan eto seni çinli lere satmak için alır bjk, dikkatli ol. 11 5 Yanıtla fiskeci: mal mal konuşma angıt 5 6

Advertisement