Eto'o'dan İlginç Teklif: 12 Gol Attır, Arabam Senin Olsun - Son Dakika
Spor

Eto'o'dan İlginç Teklif: 12 Gol Attır, Arabam Senin Olsun

Antalyasporlu golcü, Emrah Başsan'a "Bana en az 12 gol attır, garajımdaki arabalardan istediğin birini al senin olsun" dediği ortaya çıktı.

01.04.2016 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor'un yıldız forveti Samuel Eto'o, gol sayısını daha da artırabilmek için ilginç yöntemleri denemeye çalıştığı ortaya çıktı.

"12 GOL ATTIR, ARABAM SENİN OLSUN"

Ünü tüm dünyaya yayılan Kamerunlu oyuncunun sezon başında, takımın genç oyuncularından Emrah Başsan ile asist sayısı konusunda konuştuğu öğrenildi. Emrah'tan tam 12 tane asist isteyen Eto'o'nun "Sen yetenekli bir oyuncusun ama daha yolun çok başındasın. Yıldız olmak öyle kolay bir iş değil. Bana en az 12 tane gol attırmalısın. Eğer bu rakamı yakalarsan, git garajımdaki arabalardan istediğin birini al senin olsun" dediği ortaya çıktı.

İSTENİLEN RAKAMI YAKALAYAMADI

Fakat böylesine cazip bir teklif alan Emrah ise, sakatlıklar yüzünden kadro istikrarı yakalayamaması nedeniyle, Kamerunlu oyuncunun istediği rakamı yakalayamadı. Eto'o'nun bu teklifini duyan Antalyasporlu diğer oyuncuların ise "Eto'o gerçekten çok zeki bir oyuncu. Bu teklifle hem kendisinin hem de Emrah'ın performansını arttırmayı düşünmüş. Bir taşla iki kuş vurmak diye buna denir" şeklinde konuştukları öğrenildi.

Eto\'o\'dan İlginç Teklif: 12 Gol Attır, Arabam Senin Olsun
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Eto'o'dan İlginç Teklif: 12 Gol Attır, Arabam Senin Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Lolo: Ne olmuş sabride 4 yılda 1 gol 100de outa atıyor ama Lamborghini ye biniyor naber 26 2 Yanıtla

Advertisement