Eto'o, Transfer Tekliflerine Kapıları Kapattı - Son Dakika
Spor

Eto'o, Transfer Tekliflerine Kapıları Kapattı

Antalyaspor'da forma giyen Samuel Eto'o, "Buradan ayrılmayı düşünmüyorum. 2 yıl daha sözleşmem var ve kulübümde son derece mutluyum." dedi.

15.06.2016 03:44  Güncelleme: 08:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eto'o, "Çin'den teklifler almaya devam ediyorum. Ancak Antalyaspor'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok. İki yıl daha sözleşmem var ve mutluyum" diyerek noktayı koydu.

BAŞKAN GENCER İDDİALARI YALANLADI

Antalyaspor'un dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto'o, transfer gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında. Attığı 20 golle kalitesini bir kez daha tüm dünyaya ispatlayan Kamerunlu forvet, haliyle Çin kulüplerinin ilgi odağı oldu. Eto'o'nun adı son günlerde Beşiktaş ve Galatasaray'la da anılmaya başladı. Mevcut başkan Gültekin Gencer'in 29 Haziran'daki kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından Eto'o'nun ayrılık söylentileri kuvvetlendi. Son olarak ise Gencer'in, "Eto'o'yu Galatasaray'a verdik" sözleri gündeme geldi. Kırmızı-Beyazlı kulüp başkan Gencer'den bu şekilde bir açıklama yapılmadığını belirtip söylentileri yalanladı. Ancak iddialara son noktayı koyan isim ise Eto'o oldu.

"SÖZLEŞMEME BAĞLIYIM"

35 yaşındaki futbolcu bu iddialar üzerine yakın çevresiyle bir değerlendirme yaptı. Fanatik Gazetesinde yer alan habere göre Eto'o: "Bu haberler nereden çıkıyor bilmiyorum. Ne Beşiktaş ne de Galatasaray'dan teklif almadım. Çin'den bazı yüksek öneriler var. Ancak Antalyaspor'dan ayrılmak gibi bir düşüncem kesinlikle yok. 2 yıl daha sözleşmem var ve kulübümde son derece mutluyum" açıklamasında bulundu.

Eto\'o, Transfer Tekliflerine Kapıları Kapattı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Eto'o, Transfer Tekliflerine Kapıları Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • recep ivedik: olan hani gs transfer olmuştu.yalan medya , yalancılar , yalancı ,yalancı. 14 0 Yanıtla
  • ANGEL: GS DE OLMADI ÇİN YOLCUSU OLDU KASTAMONU SPORDA YAZIN OLAYI BAĞLAYAYIM 1 0 Yanıtla
  • ANGEL: ARKADAŞ BU KADAR YALAN DOLAN BİZİM MEDYADAN BAŞKA HANGİ YERDE VAR ARTIK GAZETE DE Bİ HABER GÖRDÜĞÜMDE HER ŞEYİ SORGULAR OLDUM HAVUZ MEDYASI YANDAŞ MEDYA TARAFLI MEDYA PARALEL MEDYA DERKEN AYRIŞTIRIYOLAR İNSANLARI BUNLAR İSRAİL OYUNLARI KÖKLÜ GAZETELERİ Bİ ARAŞTIRIN BAKALIM ARKASINDAN KİMLER ÇIKIYO TA UCU ABD DEN GAZETE PATRONLARI ÇIKIYO ADAMLAR DAMARLARIMIZDAKİ KILCAL DAMARLARA KADAR İŞLEMİŞLER ARTIK BUNLARI SÖKÜP ATMA ZAMANI GELDİ BIRAKALIM ARTIK ŞUCU BUCU GİBİ AYRIŞTIRMAYI BİRLİK OLALIM .... 1 0 Yanıtla
  • Recep gedk: Yalan medya medya degil.yalan konusan gencer baskan 1 0 Yanıtla

Advertisement