ETO ve Vergi Dairesi Torba Yasayı Değerlendirdi - Son Dakika
Ekonomi

ETO ve Vergi Dairesi Torba Yasayı Değerlendirdi

ETO ve Vergi Dairesi Torba Yasayı Değerlendirdi

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır, ETO Başkanı Metin Güler'e gerçekleştirdiği ziyarette borcu olan mükellefler için torba yasanın önemini anlattı.

16.10.2014 16:06  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler'e gerçekleştirdiği ziyarette borcu olan mükellefler için düzenlenen torba yasanın önemini anlattı.

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır, beraberindeki grup müdürleri Sedat Şahin ve Hüseyin Acar ile birlikte ETO Başkanı Metin Güler ile bir araya geldi. ETO'da gerçekleşen görüşmede Meclis Başkanı İskender Bayar ve Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Zeyrek de yer aldı. Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Osman Özbakır, yeni düzenlenen torba yasanın tüccar ve sanayicilere vergi, SGK ve aidat borçlarını ödemede çok önemli kolaylıklar sunduğunu ifade etti.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler de, torba yasa hakkında Eskişehir Sanayi Odası ile birlikte üyelerini bilgilendirmek adına ilan, sms ve mail yolu ile çalışmalarda bulunduklarını belirtti.

BORÇLARI YAPILANDIRMA FIRSATI 1 ARALIK 2014'TE SONA ERİYOR

Yasa kapsamındaki uygulamalarının kamuoyu ile paylaşılmasının önemine de dikkat çekilen görüşmede, torba yasanın tüm detaylarıyla aktarılması için vergi dairelerine başvurulması gerektiği ifade edildi. Görüşmede torba yasadan yararlanmak isteyen mükelleflerin en geç 1 Aralık 2014 tarihine kadar borçlarını yapılandırılması gerektiği kaydedildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi ETO ve Vergi Dairesi Torba Yasayı Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.

  • Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları
    22:04 Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk toplantısını yapacak. Toplantıda İran-İsrail gerilimi, sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti ve enflasyonla mücadele başlıkları ele alınacak.


Advertisement