Etso'nun Yardımı ile Okul Yolunda Üşümeyecekler - Son Dakika
Yerel

Etso'nun Yardımı ile Okul Yolunda Üşümeyecekler

Etso\'nun Yardımı ile Okul Yolunda Üşümeyecekler

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteğiyle ihtiyaç sahibi bin 200 öğrenciye verilmek üzere aldığı kaban ve botlar, okullarda dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

15.10.2014 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle ihtiyaç sahibi bin 200 öğrenciye verilmek üzere aldığı kaban ve botlar, okullarda dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Toplumsal barışı sağlamak ve dezavantajlı çocukların yanında olmak adına 12 yıldır sürdürülen yardım kampanyası çerçevesinde Elbistan TSO tarafından temin edilen bin 200 adet kaban ve bot, daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt'a teslim edildi. Giyim malzemelerinin teslimi sırasında konuşan Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy, amaçlarının yaklaşan kış nedeniyle minik öğrencilerin okul yolunda üşümemelerini sağlamak olduğunu söyledi. Elbistan TSO olarak 12 yıldır bu yardım kampanyasını sürdürdüklerini belirten Paksoy, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin desteği ile ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kışlık mont ve bot yardımı yapıyoruz. 600 mont ve 600 de bot öğrencilerimize dağıtılacak. Bu yardımlarımız 12 yıldır devam ediyor. Önümüzdeki dönemde de devam edecek. Biz bu yardımları yaparken sorumluluk duygusuyla hareket ediyoruz. Sivil toplum kuruluşları olarak bu yardımlara devam edersek geleceğimizi temsil edecek çocuklarımıza sıcak bir kış geçirmelerini sağlarız. Çocuklarımıza böyle bir yardımı yaptığımız için ETSO olarak çok mutluyuz. Bu yardımların diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek olmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt da, "Elbistan TSO, 12 yıldır ilçemizdeki okullarımıza ve öğrencilerimize kışın ayakkabı ve kaban yardımında bulunmaktadır. Toplum bir bütündür ve bu toplumda farklı kesimlerin dertlerini ve sıkıntılarının bilinmesi o toplumun geleceği, refahı ve huzuru açısından, iş verimi açısından ve toplumsal barış açısından çok önemlidir. Kendilerine ve yönetim kurulu üyeleri ile bu düşünceyi paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Bu tür yardımlarım da devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaban ve botların dağıtımı önümüzdeki günlerde okullara göre yapılacak. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Etso'nun Yardımı ile Okul Yolunda Üşümeyecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement