Euro 2016 Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Euro 2016 Başlıyor

Euro 2016 Başlıyor

Euro 2016 başlıyorAçılış maçı olan Fransa - Hırvatistan karşılaşması öncesi geniş güvenlik önlemi alındıAçılış maçına gidemeyecek taraftarlar, Fan Zone alanında toplanmaya başladı2016 Avrupa Futbol Şampiyonası bugün TSİ 22.00'de Stade de France'da oynanacak Fransa - Romanya maçı ile start alacak.

10.06.2016 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Euro 2016 başlıyor

Açılış maçı olan Fransa - Hırvatistan karşılaşması öncesi geniş güvenlik önlemi alındı

Açılış maçına gidemeyecek taraftarlar, Fan Zone alanında toplanmaya başladı

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası bugün TSİ 22.00'de Stade de France'da oynanacak Fransa - Romanya maçı ile start alacak.

Fransa'daki taraftarlar, ünlü Fransız DJ David Guetta'nın da katıldığı muhteşem bir organizasyon ile dün açılan Fan Zone'da (Taraftar Alanı) toplanmaya başladı. Paris'te Eyfel Kulesi civarında kurulan Fan Zone, Fransa-Romanya maçını stadyumda izleme şansı bulamayan taraftarlara da ev sahipliği yapacak.

TSİ 17.00'den itibaren girişlerin başladığı Fan Zone'da taraftalar, maç başlayana kadar çeşitli aktivitelerden faydalanabilecek. Turnuva boyunca açık olacak Fan Zone, 130 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor ve kurulacak dev ekranlarda yaklaşık 92 bin kişi maçları seyredebilecek.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Paris'teki Fan Zone alanına giden birçok sokağı kapatan Fransız polisi, Fan Zone'a gelen taraftarlar ve basın mensupları dahil herkesi didik didik aradı. Herkesin iki kez aramadan geçirilerek alındığı bölgede, polisler ve özel güvenlik güçleri sürekli devriye geziyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Euro 2016 Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement