EGESEM'in Eurodesk Temas Noktası Ofisleri İzmir'de Buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

EGESEM'in Eurodesk Temas Noktası Ofisleri İzmir'de Buluştu

EGESEM\'in Eurodesk Temas Noktası Ofisleri İzmir\'de Buluştu

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'ne bağlı Eurodesk Temas Noktası Ofisi, Ulusal Ajans temsilcileriyle deneyim ve çalışmalarını paylaşmak üzere İzmir'de buluştu.

19.12.2014 11:46  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'ne bağlı Eurodesk Temas Noktası Ofisi, 10'dan fazla Eurodesk Temas Noktası yetkilileri ve Ulusal Ajans Uzmanlarını İzmir'de Atatürk Kültür Merkezi'nde ağırladı.

İzmir Eurodesk Temas Noktaları'nı ziyaret etmek amacıyla İzmir'e gelen ekip, toplantıda deneyim ve çalışmalarını da paylaştı.

"GENÇLERİMİZE GÖNÜLLÜLÜĞÜ ÖĞRETTİK"

2010'dan beri Eurodesk Temas Noktası olduklarını ve gençleri, Avrupa Gönüllü Hizmeti kapsamında Avrupa'ya gönderdiklerini söyleyen EGESEM Eurodesk Temas Noktası Yetkilisi Filiz Güleç Kutlu, "Gençlerimize gönüllülüğün ne olduğunu anlatmamız gerekiyordu. Bu nedenle İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte okullara giderek gönüllüğün ne olduğunu seminerlerle açıkladık. Onlara, Avrupa Gönüllü Hizmeti hakkında bilgi vererek Avrupa'ya göndermeye davet ettik" diye konuştu.

Ulusal Ajans Uzmanı Emirhan Hikmet Aslan ve Eurodesk Türkiye Ulusal Koordinatörü Serkut Kızanlıklı, EGESEM'e bir de plaket verdi. Plaket, EGESEM adına Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Eser Yıldırım Sözmen'e takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat EGESEM'in Eurodesk Temas Noktası Ofisleri İzmir'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement