Fenerbahçe Ülker, Nizhny Novgorod'u 92-79 Yendi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Ülker, Nizhny Novgorod'u 92-79 Yendi

Fenerbahçe Ülker, Nizhny Novgorod\'u 92-79 Yendi

Euroleague Top 16 F Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe Ülker, evinde ağırladığı Nizhny Novgorod'u farklı yendi.

05.03.2015 21:53  Güncelleme: 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Euroleague Top 16 F Grubu'nda Fenerbahçe Ülker, Ülker Sports Arena'da konuk ettiği Nizhny Novgorod'u 92-79 mağlup etti.

Maça hücumda tutuk başlayan Fenerbahçe Ülker, buna karşın Nizhny'ye de kolay sayı bulma fırsatı tanımadı. Bjelica'nın devreye girmesiyle üst üste sayılar bulan sarı lacivertliler skorda üstünlüğü ele geçirdi. İlk çeyrek 18-17 Fenerbahçe Ülker üstünlüğüyle sona erdi.

FENERBAHÇE FIRTINA GİBİ

İkinci çeyreğe fırtına gibi giren Fenerbahçe Ülker, Hickman'ın yay gerisinden bulduğu üç isabetle farkı bir anda açtı. Vesely'nin basketiyle bir ara fark 20 sayıya kadar çıktı: 40-20. Çeyreğin ilk altı dakikasında yalnızca 3 sayı üretebilen Nizhny, soyunma odasına 50-34 geride girdi.

THOMPKINS FARKI ERİTTİ

Fenerbahçe Ülker üçüncü çeyreğin ilk bölümünde farkı korusa da, son bölümde üst üste 10 sayı bulan Thompkins farkı tek başına eritti ve skoru 60-55'e getirdi. Son 10 dakikaya 62-55 sarı lacivertlilerin üstünlüğüyle girildi.

Üçüncü periyodu yalnızca 12 sayıyla kapayan Fenerbahçe Ülker, son çeyreğin başlamasıyla birlikte uykudan uyandı. Vesely'nin harika bloğu ve Bjelica'nın hızlı hücumda yaptığı smaçla tribünleri de ateşleyen Fenerbahçe Ülker, farkı tekrar çift hanelere taşıdı. Nizhny Kuksiks ve Antonov'un üç sayılık basketleriyle oyuna tutunmaya çalışsa da, sarı lacivertliler geri dönüşe izin vermedi.

TÜM OYUNCULAR SAYI ATTI

Koç Zeljko Obradovic Nizhny karşısında 12 oyuncusuna da süre verirken, tüm oyuncular skora katkı yapmayı başardı. Sarı lacivertlilerde Bjelica 16 sayı 7 ribaund, Hickman ve Vesely ise 13'er sayıyla mücadele etti. Konuk ekipte Trey Thompkins'in 22 sayı 11 ribaundluk performansı mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

Üst üste altıncı galibiyetini alan Fenerbahçe Ülker galibiyet sayısını yediye çıkarırken, Nizhny iki galibiyette kaldı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Ülker, Nizhny Novgorod'u 92-79 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Fenerli: Final four garanti yürü be FENERİM 10 2 Yanıtla
  • DOLAR: Maaşallah Fenerbahçe Ülker, benim gibi sürekli yükselişte .... 9 2 Yanıtla
  • MK: Biz 1. Yiz ,diğer grupta da cincon sondan 1. :) 5 0 Yanıtla
  • MK: Bravo Aylin bencede 0 0 Yanıtla
  • AGRiLi: Masallah Masallah Allah k6tü gözlerden sakinsin Amin 0 0 Yanıtla
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement