Anadolu Efes, Olympiakos'a 86-75 Yenildi - Son Dakika
Spor

Anadolu Efes, Olympiakos'a 86-75 Yenildi

Anadolu Efes, Olympiakos\'a 86-75 Yenildi

Euroleague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes, Yunanistan deplasmanında uzun süre önde götürdüğü maçta Olympiakos'a mağlup oldu.

26.03.2015 23:33  Güncelleme: 23:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Euroleague Top 16 F Grubu'nda Olympiakos'a konuk olan Anadolu Efes, salondan 86-75 yenik ayrılarak son altı maçta beşinci mağlubiyetini aldı.

İlk çeyrekte beş dakika geride kalırken Matt Janning'in üçlüğüyle maçta ilk kez öne geçen Anadolu Efes, iki dakika içinde durumu 16-10'a getirerek farkı altı sayıya kadar çıkardı. Ancak kalan bölümde Olympiakos'un 7-0'lık serisi geldi ve ilk çeyrek ev sahibi ekibin 17-16 üstünlüğüyle geçildi.

LAFAYETTE MAÇA AĞIRLIĞINI KOYDU

İkinci çeyreğin başında Bjelica'nın dört sayısıyla tekrar üstünlüğü elen alan lacivert beyazlılar, eski bir Efes oyuncusu Oliver Lafayette'in sayılarına engel olmakta güçlük çekti. İlk yarı 35-35 eşitlikle tamamlandı. Temsilcimizin üçüncü çeyrekte ürettiği 22 sayının 19'u Heurtel-Perperoglou-Krstic üçlüsünden geldi. Son periyoda 57-53 Efes üstünlüğüyle girildi.

SON ÇEYREKTE 27 SAYI

Son çeyreğin ortalarına kadar skor başa baş gitti. Bu bölümde bir kez daha sahneye çıkan Lafayette bulduğu iki üçlük isabetiyle Olympiakos'un farkı yedi sayıya çıkarmasını sağladı. Anadolu Efes'in geri dönüş çabaları, savunmada rakibini bir türlü durduramayınca sonuçsuz kaldı. Olympiakos son çeyrekte tam 27 sayı üreterek galibiyete uzandı.

Grupta Laboral ile dördüncülük mücadelesi veren Efes beş galibiyette kalırken, Olympiakos galibiyet sayısını dokuza çıkardı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Anadolu Efes, Olympiakos'a 86-75 Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement