Europcar kalitesi Eskişehir'de - Son Dakika
Güncel

Europcar kalitesi Eskişehir'de

ASF Otomotiv desteğiyle Türkiye'de büyümeye hamlesini sürdüren Europcar, son şubesini Eskişehir'de açtı.

22.06.2016 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araç kiralama sektöründe 67 yıllık tecrübesi bulunan Europcar, geçtiğimiz gün Mustafa Kemal Atatürk Caddesi'nde açılışı yapılan yeni ofisi ile hizmet kalitesini Eskişehir'e taşıdı.

Ekonomik araçlardan, ticari araçlara kadar birçok marka ve modeli zengin filosunda barındıran Europcar, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Dünya üzerinde 170 ülkede 1.300'e yaklaşan ofis sayısıyla hizmet veren Europcar'ın Eskişehir ofisi geçtiğimiz gün açıldı. Türkiye'de İstanbul'dan Mardin'e, Ankara'dan Ordu'ya, İzmir'den Van'a kadar birçok şehirde sunulan araç kiralama hizmetine artık Eskişehir ofisi de katıldı.

Hizmet verdiği şehirlerde havalimanlarındaki ofisleri ile müşterilerinin en çok ihtiyaç duyduğu anlarda yanında olmayı hedefleyen Europcar'ın Eskişehir ofisi, Mustafa Kemal Atatürk Caddesi'nde Hızlı Tren Garı'na 150 metre mesafede hizmet vermeye başladı.

"EUROPCAR TÜRKİYE'DE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK"

Europcar Türkiye CEO'su Serdar Telci, Europcar kalitesini ve farkını Eskişehir'e taşıdıkları için çok heyecanlı ve mutlu olduklarını, Türkiye'deki büyüme süreçlerinin yeni ofislerle devam edeceği mesajını verdi. Telci, sürekli yenilenen araçları, geniş filosu ve kaçırılmayacak kampanyaları ile Eskişehir halkını yeni ofislerine davet etti.

FDN Grubu bünyesindeki ASF Otomotiv'in temsilciliğinde her geçen gün büyüyen dünya devi Europcar'ın Türkiye'de yerleşik ofislerinin bulunduğu iller şöyle: İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Aydın, Denizli, Antalya, Adana, Muğla, Bursa, Konya, Kayseri, Nevşehir (Ürgüp), Samsun, Trabzon, Ordu, Malatya, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Sivas, Erzurum, Elazığ ve Van.

Ayrıca Ege ve Akdeniz'in en gözde turizm merkezlerinde de ofisleri bulunan Europcar; Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Bodrum, Dalaman, Marmaris, Didim, Dalyan, Fethiye, Belek, Kemer, Alanya ve Side'deki ofisleri ile Türkiye'nin her noktasındaki müşterilerine ulaşmak istiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Europcar kalitesi Eskişehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement