Ev Kadınlarına Günübirlik Tatil - Son Dakika
Güncel

Ev Kadınlarına Günübirlik Tatil

Ev Kadınlarına Günübirlik Tatil

Çiğli Belediyesinin kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında düzenlendiği etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

29.08.2014 11:28  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiğli Belediyesi bu kez ev kadınları ve çocukları yaz sıcaklarında serinlemek amacıyla günübirlik tatile götürdü. Gün boyunca deniz ve güneşin tadını çıkaran kadınlar Başkan Hasan Arslan'a teşekkürlerini ilettiler.
Çiğli Belediyesi kültürel ve sosyal geziler kapsamında Çiğli'de yaşayan 140 kişilik kadın ve çocuk grubunu, Gümüldür Orman Parkına götürdü. Burada Çiğlili kadınlara Başkan Arslan ve eşi Ergül Arslan eşlik etti. Sabah erken saatlerde başlayan yolculuk için 3 otobüs hareket etti. Gümüldür'e yolculuk başladıktan kısa bir süre sonra gün boyunca sürecek eğlenceli anlar başlamış oldu. Gümüldür Orman Parkı'na ulaşan Çiğlili kadınlar Başkan Arslan ile bol bol fotoğraf çektirdiler.

Gün boyu eğlence

Eğlence şarkılar söylenerek başladı ve halaylarla devam etti. Güzel bir öğle yemeğinin ardından kadın ve çocuklar, akşam saatlerine kadar plajın ve denizin tadını doyasıya çıkardılar. Gümüldür'ün enfes doğa güzelliği eşliğinde gezintilere katılanların akşam saatlerine doğru Çiğli'ye yolculuğu başladı.

Sosyal projelerde örnek belediye

Göreve geldiği ilk günden bu yana sosyal ve kültürel kapsamda organizasyonlar düzenlemeye önem veren Başkan Hasan Arslan, "Yaşadığımız her an çok kıymetli. Hepimiz hayatın içinde büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Bu sıkıntıların bir günlüğüne de olsa unutulması için çabalıyoruz. Kadınlarımız bizim baş tacımız. Onları bu faaliyetlere dahil ederek eğlenceli anlara tanıklık etsinler istiyoruz. Onları mutlu görmek bizi de mutlu ediyor. Her zaman onların yanında olacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ev Kadınlarına Günübirlik Tatil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement