Ev Sahibi Olmanın Mutluluğunu Yaşadılar - Son Dakika
Güncel

Ev Sahibi Olmanın Mutluluğunu Yaşadılar

Ev Sahibi Olmanın Mutluluğunu Yaşadılar

TOKİ tarafından Eskişehir'in Beylikova ilçesinde yapılan 48 adet konutun sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.

12.06.2013 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Beylikova ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Beylikova Kaymakamlığı iş birliğiyle yaptırılan 48 adet konutun sahibi, noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.

Beylikova Belediyesi Küçük Düğün Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte, konutlara başvuran 53 kişiden 48'i noter huzurunda yapılan çekilişle ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı.

Beylikova Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, kura çekilişinde yaptığı konuşmada, dar gelirli aileler için planlanan 48 konut için 53 kişinin başvurduğunu söyledi.

Yapılan çekilişle 48 vatandaşa konutlarını teslim ettiklerini ifade eden Dülgeroğlu, "Sosyal amaçlı olan 2+1 konutlar 130 lira sabit taksitle 270 ayda ödenecek. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonra vatandaşlarımızdan talep geldiği takdirde yeni konutların inşa edilmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp de belediye olarak TOKİ'ye 77 dönüm arazi tahsis ettiklerini, talebe göre yeni arazi tahsislerinde bulunabileceklerini bildirdi.

Kurayla ev sahibi olan Cennet Aykanat (59) da ev sahibi olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, "59 yaşından sonra ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Daha önce kirada oturuyordum. Başbakanımızdan Allah razı olsun, şu an çok mutluyum, çocuklar gibi şımarıyorum" diye konuştu.

Ev sahibi olanlardan Recep Gidicier (40) de ilk kez ev sahibi olamanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ev Sahibi Olmanın Mutluluğunu Yaşadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement