Gaziantep'te Yangın Faciası! Baba ve 6 Çocuğu Yanarak Can Verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziantep'te Yangın Faciası! Baba ve 6 Çocuğu Yanarak Can Verdi

Gaziantep'te sabaha karşı yangın faciası yaşandı. Tek katlı evde çıkan yangında bir baba ve 6 çocuğu yanarak can verdi.

06.05.2016 06:12  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te Taşlıca Mahallesi 100 Nolu Cadde Kum ocakları bölgesine bulunan bir barakada yangın çıktı. Mumun neden olduğu tahmin edilen yangında, evde uyuyan Mehmet Emin Bakır ve çocukları Mücahit (12), Dilahan(8), Halime (6), Büşra (5), Emine(4), Sacettin (2), yanarak can verdi.


ANNE, BEBEĞİNİ EMZİRMEYE KALKINCA DURUMU FARK ETTİ

2 yaşındaki bebeğini emzirmek için gece uyanan anne Naciye Bakır ise dumanı fark edince ne olduğuna bakmak için dışarı çıktı. Evlerinin yandığını anlayınca yardım istemek için komşularına giden kadın, döndüğünde ise alevlerin evi tamamen sardığını gördü.


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürünce baba Mehmet Ekin Bakır ve 6 çocuğunun cansız bedenine ulaştı. Hayatını kaybedenlerin yandıkları belirlendi. Şahısların cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

YANGINA MUM NEDEN OLDU İDDİASI

Büyükbaş hayvanlarını otlatan ve çevredeki atık ve hurdaları toplayarak geçimini sağlayan Bakır ailesinin tavanı kamış, tahta ve kartonlarla kapatılmış olan barakada elektriksiz yaşadığı ve jeneratör kullanarak enerji sağladıkları belirlendi. İddiaya göre, dün gece aile fertleri bulundukları tek odalı barakayı aydınlatmak için mum yaktı ve ardından uykuya daldı. Gece mumun devrilmesiyle başlayan yangın, kısa sürede tüm barakayı sararak 7 kişinin ölümüne neden oldu. Yangının çıkış nedeninin itfaiye ekiplerinin yapacağı inceleme ile netlik kazanacağı bildirildi.

ANNE ŞOKA GİRDİ

Hastanede tedavisi tamamlanan ve ifadesine başvurulacak olan Naciye Bakır ise, eşi ve 6 çocuğunu kaybetmenin şokunu üzerinden atamadı. Hastane bahçesinde çocuklarının ismini sayıklayarak 'öldü' diye gözyaşı döken acılı kadını, sağlık görevlileri teselli etmeye çalıştı. Ölümü ile yakınlarını yasa boğan Mehmet Emin Bakır ile 6 çocuğu, otopsilerinin tamamlanmasının ardından toprağa verilecek.

Gaziantep\'te Yangın Faciası! Baba ve 6 Çocuğu Yanarak Can Verdi
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep'te Yangın Faciası! Baba ve 6 Çocuğu Yanarak Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Hasan SELÇUK: Ölenler Türk ise Allah rahmet eylesin Mekanları cennet olsun 1 38 Yanıtla ***********: bir baba ve 6 çocuk ölmüş yanarak. nasıl bir beyin var sende? ne düşündürdü bu haber sana da böyle bir yorum yaptın 5 0 ,,: sen ne iğrenç insansın bu durumda bile ırkçılık yapıyorsun insanlıktan nasibini almamış yaratık 0 0 insanmısın: allah seni islah etsin 0 0
  • gaziantepli türk ülkücü: asdasd isimli gerizekalı mal. kürt olduğunu nerden biliyon mal. kürtse sanane GAZİANTEP TÜRKÜM son kalesi Ne mutlu TÜRKÜM diyene TÜRK KÜRT KARDEŞTİR. sizin gibi hainler KALLEŞTİR 17 2 Yanıtla
  • ÇOK ÖZÜLDÜM: Vandan göç eden bir aile çok temiz ve iyi insanlardı allah mekanlarını cennet etsin çok üzücü şimdi öğrendik ölenler 7 kişi oldu bir aileden 7 kişi allah kimsenin başına getirmesin herkes bir fatiha okusun lütfen...... 17 1 Yanıtla
  • Kral: Bu yangında bir suphe var. Çünkü evin hanımı yangını fark ediyor komsularindan yardım istemeye gidiyor. Peki neden once eşini ve çocuklarını uyarmiyor. Yangin bir andami binayi sardı. 13 0 Yanıtla
  • ,,: ne acı bir olay allah kimseye yaşatmasın allah aneye sabırlar versin böyle acı olaylarda hep fakirleri bulur adaletsiz dünya 11 2 Yanıtla
  • Kiracı: Sabah sabah duyduğum ve bugüne kadar böyle feci bir olay duymadığım beni çok üzen bir olay Rab bim cennetine aldığı çocukların vesilesi ile inşallah babayıda alır. Annenin bundan sonraki yaşamı çok zor Allah çok büyük sabır versin. :( 10 1 Yanıtla
  • GAZİANTEP 27: Allah Rahmet eylesin. mekanları cennet olsun. 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Bandırma'da Hırsızlık Zanlısı Çatı Katında Yakalandı
    16:31 Bandırma'da Hırsızlık Zanlısı Çatı Katında Yakalandı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir ikametten hırsızlık ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Titiz bir çalışma sonucunda hırsızlık zanlısı, yan binanın çatısında saklanırken yakalandı. Yakalanan şüpheli üzerinde yapılan aramada çalıntı para ve banka kartları ele geçirildi. 28 yaşındaki şüpheli gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı.

  • Brezilya'da 33 Katlı Bir Binada Yangın Çıktı
    16:26 Brezilya'da 33 Katlı Bir Binada Yangın Çıktı

    Brezilya'nın Recife kentinde inşaat halindeki 33 katlı bir binada çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangının binanın en üst katında başladığı ve tüm binayı sardığı belirtilirken, çevredeki binaların alevlerin yayılma riski nedeniyle tahliye edildiği bildirildi. Yangının kısa devre nedeniyle çıktığı düşünülüyor.

  • İstanbul'un gözde kıyılarından Yenikapı sahilinde çöp birikintileri oluştu
    16:24 İstanbul'un gözde kıyılarından Yenikapı sahilinde çöp birikintileri oluştu

    İstanbul'un gözde kıyılarından Yenikapı Sahili'nde, denizin bir kısmı çöp birikintileriyle kaplandı. Pet şişe, poşet ve diğer çöplerin suyun üzerinde kaldığı görüldü. Vatandaşların yürüyüş yaptığı ve bisiklet sürdüğü sahildeki çöp birikintisi cep telefonu kamerasına yansıdı.

  • Gaziantep'te 9 Kilogram Esrar Ele Geçirildi
    16:21 Gaziantep'te 9 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

    Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında bir ikamete operasyon düzenledi. Operasyonda 9 kilogram sıkıştırılmış esrar ele geçirildi ve bir şüpheli yakalandı.

  • İskenderun'da Asayiş Uygulamasında 10 Zanlıdan 2'si Tutuklandı
    16:21 İskenderun'da Asayiş Uygulamasında 10 Zanlıdan 2'si Tutuklandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde yapılan asayiş uygulamasında 10 zanlı yakalandı. Uygulamada av tüfeği, hassas terazi, cep telefonu, sentetik uyuşturucu ve kenevir ele geçirildi. Zanlılardan 2'si tutuklandı.

  • Küçükçekmece'de Tekstil Fabrikasında Yangın Çıktı
    16:20 Küçükçekmece'de Tekstil Fabrikasında Yangın Çıktı

    Küçükçekmece'de bulunan bir tekstil fabrikasının deposunda bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 45 dakikalık müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangında yaralanan veya can kaybı yaşanmazken, fabrikanın deposunda maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

  • Karabük'te yapılan adli aramada çok sayıda silah ele geçirildi
    16:20 Karabük'te yapılan adli aramada çok sayıda silah ele geçirildi

    Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan adli aramada 4 farklı adreste 1 ruhsatsız tabanca, 3 kuru sıkı tabanca, ruhsatsız av tüfeği, havalı tüfek, kesici alet, muşta, 3 adet 9 milimetre fişek, 10 adet 12 cal. fişek, 4 adet neurontin 600 mg sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Şahıslara toplam 21 bin 936 TL idari para cezası uygulandı. Gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edildi ve serbest bırakıldı.

  • İskenderun'da kaçak sigara ve elektronik sigara operasyonu: 1250 paket sigara ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı
    16:19 İskenderun'da kaçak sigara ve elektronik sigara operasyonu: 1250 paket sigara ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, polis ekipleri tarafından bir iş yerine düzenlenen operasyonda, 1250 paket kaçak sigara ve 15 elektronik sigara ele geçirildi. Ayrıca, 3 bin doldurulmuş makaron da bulundu. Operasyon sonucunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

  • Giresun'da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
    16:12 Giresun'da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

    Giresun'un Bulancak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Kazada, İlyas Kır yönetimindeki araç, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu üst geçidin ayağına çarptı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

  • Rize'de Mahkeme, Deterjana Dayanaklı Olmayan Mutfak Tezgahı İçin Ayıplı Mal Kararı Vermedi
    16:08 Rize'de Mahkeme, Deterjana Dayanaklı Olmayan Mutfak Tezgahı İçin Ayıplı Mal Kararı Vermedi

    Rize'de yaşayan bir vatandaşın deterjana dayanaklı olmayan mutfak tezgahı nedeniyle açtığı davada mahkeme, tezgahın ayıplı mal olmadığı kararını verdi. Mahkeme, tezgahta kullanılan mermerin sıradan deterjanlarda dahi yüzeyinin bozulabilecek taşlardan olduğunu ancak kullanım hatasından kaynaklı bu duruma geldiği tespitiyle davanın reddine hükmetti.

  • Kırıkkale'de Otomobil Su Kanalına Devrildi: İki Kişi Yaralandı
    16:06 Kırıkkale'de Otomobil Su Kanalına Devrildi: İki Kişi Yaralandı

    Kırıkkale-Çorum D200 kara yolu üzerindeki Delice ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobil su kanalına devrildi. Kazada sürücü ve yolcu olarak bulunan iki kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.


Advertisement