Evciler İlçe Devlet Hastanesi Açılışı - Son Dakika
Yerel

Evciler İlçe Devlet Hastanesi Açılışı

Evciler İlçe Devlet Hastanesi Açılışı

Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu: "Avrupa'nın çeşitli bölgelerinden insanlar şifa bulmak, tedavi olmak için Türkiye'ye geliyor"

16.04.2014 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evciler İlçe Devlet Hastanesi düzenlenen törenle açıldı.

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, sağlığın her şeyin başı olduğunu belirterek, kaybedilen sağlığın bir daha yerine zor geldiğini söyledi.

Vatandaşların kolay ulaşabileceği, insanca muayene olabileceği hizmet birimlerine sahip olunmasının önemine değinen Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:

"İlçelerimizde bunlar eksik kalıyordu ancak son dönemlerde kaliteli sağlık birimlerin sayıları arttı. Türkiye'de sağlık sektöründe çok geliştik. Dünya ülkeleri bizim sağlık sektörümüzü kendisine örnek alır hale geldi. Öyle ki İngiltere'den, İsveç'ten ve Avrupa'nın çeşitli bölgelerinden insanlar şifa bulmak, tedavi olmak için Türkiye'ye geliyor."

Evciler Kaymakamı Hasan Gökpınar da eksikliği her zaman hissedilen hastaneye kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını, ilçede sağlık hizmetinin 24 saat kesintisiz olarak yapılacağını söyledi.

Açılışına, Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, İl Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Akgün, Dinar Kaymakamı Avni Kula, Başmakçı Kaymakamı Ali Polat, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Evciler Belediye Başkanı Saim Özer ve Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Müslüm Arslan da katıldı.

Daha sonra Dinar Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin hazırladığı fidanlar, protokol üyeleri tarafından hastane bahçesine dikildi. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Evciler İlçe Devlet Hastanesi Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement