Evde piknik tüpü patladı: 7 yaralı - - Son Dakika
Güncel

Evde piknik tüpü patladı: 7 yaralı -

Evde piknik tüpü patladı: 7 yaralı -

Doğubayazıt ilçesinde bir evde piknik tüpünün patlaması sonucu aynı aileden 7 kişi yaralandı.

21.12.2013 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğubayazıt ilçesinde bir evde piknik tüpünün patlaması sonucu aynı aileden 7 kişi yaralandı.

İlçeye bağlı Yağmur Düşen köyünde afet konutlarında yaşayan Demir ailesinin evinde sobanın yanındaki piknik tüpü henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı. Patlamanın olduğu odadaki Mustafa Nuri Demir (50) ve eşi Prize Demir (50) ile çocukları Nihat (30), Rojda (16), Kadir (23), Susan (14) ve Baran Demir (18) yaralandı.

Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Mustafa Nuri Demir ve Nihat Demir Erzurum'a, Rojda Demir ise Van'a sevk edildi.

Tedavisinin ardından taburcu edilen Baran Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün gece yemekten sonra çay içtikleri sırada patlama sesiyle her tarafın yıkıldığını ve yangın çıktığını söyledi.

Demir, "Bu kargaşada ablamın, babamın ve kardeşlerimin dışarıya alevler içinde kaçıştıklarını gördük karın içerisinde kendilerini söndürmeye çalışıyorlardı, komşular yardıma koştu, söndürdüler. Durumları çok ağırdı ambulans geç gelince çevrede bulunan araçlarla hastanelere kaldırdık. Van'da meydana gelen deprem sonrası evimiz yıkılmıştı, devlet bize burada bu evi yapmıştı artık bir evimiz bile yok" dedi.

Bu arada, patlamanın etkisiyle duvarları yıkılan, kapı pencereleri metrelerce uzağa fırlayan ev kullanılamaz hale geldi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Evde piknik tüpü patladı: 7 yaralı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement