Eve Bavulla Uyuşturucu Taşıyan Zehir Tacirleri Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Eve Bavulla Uyuşturucu Taşıyan Zehir Tacirleri Yakalandı

Esenler’de bavulla eve uyuşturucu taşıyan zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 2 kişi yakaladı.

26.06.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler'de bavulla eve uyuşturucu taşıyan zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 2 kişi yakaladı. Polis kamerasına da yansıyan operasyonda 27 bin 525 uyuşturucu hap ve 8 kilo 838 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Büro Amirliği'ne bağlı ekiplere, 2 şüphelinin yüklü miktarda uyuşturucu madde sevkiyatı yapacağı ihbarı geldi. Bunun üzerine çalışma başlatan polis ekipleri şüphelilerin kimliklerini ve adreslerini tespit ederek Celalettin K. ve Murat R. isimli 2 şüpheliyi takibe aldı. Narkotim Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin Esenler bölgesinde satış yaptıklarını, uyuşturucu maddeleri ise Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde bir evde tuttuklarını belirledi.

Şüphelileri izlemeye devam eden polis, binaya ellerinde valizler ve koliyle gelmeleri üzerine yüklü miktarda uyuşturucu taşıdıklarını belirledi. Takibi devam ettiren ekipler, şüpheli Celalettin K. ve Murat R.'yi Esenler'de uyuşturucu sattıkları sırada yakalayıp gözaltına aldı.

OPERASYON ANI KAMERADA

Operasyon polis kamerası tarafından da görüntülendi. Görüntülerde polisin baskın yaptığı adreste yaptığı aramalar, bavullar içerisinde ele geçirilen uyuşturucular görülüyor. Öte yandan binanın güvenlik kamerası görüntülerinde ise zanlıların dikkat çekmemek bavul içerisinde eve uyuşturucu taşıdıkları görülüyor.

Polislerin, eve düzenledikleri operasyonda 26 bin 650 Ectasy hap, 875 tane Captagon hap, 7 kilo 540 gram Bonzai, 1 kilo 298 gram yavşan otu ve 3 adet hassas terazi ele geçirdi. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından Vatan Caddesinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Şüpheli Celalettin K. ve Murat R.'nin emniyetteki ilk ifadelerinde, uyuşturucu maddeleri binada çok sayıda aile yaşadığı için fark edilmemek adına bavullarla taşıdıklarını söyledikleri iddia edildi.

Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandıkları belirtildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eve Bavulla Uyuşturucu Taşıyan Zehir Tacirleri Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement