Eve İnternet Alınca Eşim Çok Değişti - Son Dakika
Güncel

Eve İnternet Alınca Eşim Çok Değişti

Eve İnternet Alınca Eşim Çok Değişti

Müge Anlı'nın programında cinayet itirafı ile gündeme gelen Sevda A.'nın eşi Cemal A. "Ucuz kurtuldum" dedi.

14.11.2013 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Canlı yayında eski erkek arkadaşını, yeni sevgilisinin öldürdüğünü itiraf eden Sevda A.'nın eşi Cemal A. "Eve internet aldıktan sonra eşim çok değişti. Beni öldüreceklerdi" dedi.

Sevda A. adlı kadının, Müge Anlı'nın programında eski sevgilisi Medet Altun'u (28) yeni sevgilisinin öldürdüğünü açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Bu itirafın ardından iki sevgili TV stüdyosunda gözaltına alınırken gözler Sevda A.'nın eşi Cemal A.'ya çevrildi.

"EŞİM EVE DÖNMEK İSTEMEDİ"

Vatan'a konuşan Cemal A. ilginç iddialarda bulundu. Hayatlarının eve alınan bilgisayarla değiştiğini belirten Cemal A. "Sevda sürekli bilgisayarda olunca şüphelendim, gizlice yazdıklarını okumaya başladım. Facebook'ta kurduğu grupta 4-5 erkekle aynı anda konuşuyordu. Sorunca da kızın arkadaşları diyordu. Bir gün eve geldiğimde kimse yoktu. Evde tesadüfen Hasan G. adına Asliye Ceza Mahkemesinden gelen bir tebligatı buldum. Tebligatta hem Hasan'ın adresi vardı hem de Sevda'nın internet şifresi vardı. Hasan'ın evine gittim. Eşim ve çocuklarım onun yanındaydı. Eşim eve dönmek istemedi. Ben de bunun üzerine boşanma davası açtım" dedi.

"UCUZ KURTULDUM"

Eşinin facebook üzerinden yaptığı konuşmaları tek tek incelediğini belirten Cemal A. "Okuduklarım karşısında dehşete kapıldım. Çünkü Sevda ve Hasan benim hakkımda da konuşuyordu" dedi. Cemal A. iddialarını şöyle sürdürdü: "Eşimin yazdıkları korkunçtu. Çünkü benden kurtulmaktan söz ediyordu. Hedefte asıl ben vardım. Sevda eve giriş çıkış saatlerimi, mesai saatlerimi sevgilisine anlatmış. Beni öldürmek için aralarında konuşmuşlar. Medet Altun'dan önce beni öldüreceklermiş. Eğer ben de Medet gibi Sevda'ya 'bana dön' diye ısrarcı olsaydım onun başına gelenler benim de başıma gelecekti. Medet'e üzüldüm. Şimdi çocuklarımın velayetini almak için uğraşıyorum."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Eve İnternet Alınca Eşim Çok Değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement