Evi Yanan Aile Yardım Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Evi Yanan Aile Yardım Bekliyor

Evi Yanan Aile Yardım Bekliyor

Düzce’de bir hafta önce evi yanan aile yardım bekliyor.

11.03.2015 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de bir hafta önce evi yanan aile yardım bekliyor. Komşularının verdiği bir göz odada eşi, 2 çocuğu, babası ve kardeşiyle birlikte kalan Murat İmmetoğlu, yardımseverlerin elini uzatmasını istiyor.

Geçtiğimiz hafta Ağa Mahallesi 1270 Sokak'ta çıkan yangında Murat İmmetoğlu'na ait evde yangın çıkmış ve tek katlı ev kullanılmaz hale gelmişti. Yanan evde Murat İmmetoğlu'nun yanı sıra eşi Vasfiye, çocukları Celalettin, Çınar, babası Celalettin ve engelli kardeşi Ferdi İmmetoğlu da kalıyordu. Yangın sonrası sokakta kalan 6 kişilik İmmetoğlu ailesi zor günler geçiriyor. Evin reisi olan ve kağıt toplayarak evini geçindirmeye çalışan Murat İmmetoğlu, kalacak yer bulamayınca ailesi ile birlikte kısa bir süre at arabası üzerinde kaldı. Daha sonra mahalle sakinlerinden Tezcan Aşır, İmmetoğlu ailesinin durumunu görerek, evinin bir odasını aileye açtı. Yaklaşık 1 haftadır başkalarının evinde kalan İmamoğlu ailesi, şimdi hayırseveler ve devletten yardım beklemeye başladı.

Murat İmmetoğlu, uzun süredir işsiz olduğunu ifade ederek, "Yaklaşık 1 hafta önce evimiz yandı. O günden beri dışarıdayız. Bir süre sığınacak bir yer bulamadık ve at arabası üzerinde kaldık, komşumuz sahip çıktı. Başkasının evinde kalmak zorundayız. Kendimle birlikte 5 kişiye bakıyorum. Kendi evimizde kendi yağımızla kavrulmak istiyoruz. Hayır sever ve devletimizden bize yardım etmesini bekliyoruz" dedi.

Aileye sahip çıkan ve evinin bir odasını bu aileye açan Tezcan Açır ise, "Ben yangın olduğu gün Ankara'da tedavi görüyordum. Mahalleye geldiğimde komşularımı at arabası üzerinde yatarken gördüm. Hemen elimden geldiği kadar evimin tek odasını açtım ve kalmalarını sağladım. Ben bir süre daha idare ederim ancak benim de ailem var. Yetkililerin, hayırsevelerin bu aileye sahip çıkmasını istiyoruz" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Evi Yanan Aile Yardım Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement