Evi Yanan Kardeşlere Dost Eli - Son Dakika
Yerel

Evi Yanan Kardeşlere Dost Eli

Evi Yanan Kardeşlere Dost Eli

Balçova Çetin Emeç Mahallesinde evleri yanan iki kardeşe Balçova Belediyesi yardım elini uzattı.

14.07.2016 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balçova Çetin Emeç Mahallesinde evleri yanan iki kardeşe Balçova Belediyesi yardım elini uzattı. Başkan Çalkaya, bir bahçe içinde kül olan evlerin baştan aşağı yenilenmesi için talimat verdi.

Önceki gün sabaha karşı Balçova Çetin Emeç Mahallesi Aykut Barka Sokak'ta oturan Ali ve Resul kardeşlerin aynı bahçe içindeki evlerinde elektrik kontağından yangın çıktı. Alevlerin bir anda sardığı evden çocuklarını dışarıya çıkararak hayatlarını zor kurtaran kardeşlerin evi, itfaiye ve komşuların yardımıyla söndürüldü. Tamamen kullanılmaz hale gelen evde incelemede bulunan Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, harabeye dönen evlerin tüm onarım işlerini üstleneceklerini belirtti.

Başkan Çalkaya talimat verdi

Göreve geldiklerinden bu yana 15 ev yangınında ailelere destek olduklarını ifade eden Başkan Mehmet Ali Çalkaya, "İnsanın evinin yanması, kullanılmaz hale gelmesi çok zor bir durum. Biz yasal yetkilerimizi sonuna kadar kullanarak zor durumdaki vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatıyoruz. Bu ailelerimizin de evlerinin bakım, tadilat ve elektrik işlerine Balçova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz hemen başlayacak. Ailenin ihtiyaçlarının karşılanması için de semt evimize ve Balçova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze talimat verdim" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evi Yanan Kardeşlere Dost Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement