Evin Ortasındaki Elektrik Direği Görenleri Şaşırtıyor - Son Dakika
Güncel

Evin Ortasındaki Elektrik Direği Görenleri Şaşırtıyor

Evin Ortasındaki Elektrik Direği Görenleri Şaşırtıyor

Konya'da Kulu ilçesi Yeni Mahalle'de bulunan evin ortasındaki beton elektrik direği görenleri hayrete düşürüyor.

27.03.2015 12:59  Güncelleme: 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Kulu ilçesi Yeni Mahalle'de bulunan bir arsanın ortasına yıllar önce elektrik direği dikildi. Arsa sahibi ev yapmak istedi gerekli başvuruları yaptı ama cevap alamadı. Sonunda pes etti ve evi direği de içine alacak şekilde inşa etti. İşte bu manzara görenleri hayrete düşürüyor.

EV YAPMAK İSTEDİ

Yeni Mahalle'de bulunan evdeki elektrik direği çevredeki evlere de elektrik dağıtıyor. Yıllar önce kardeşlerden biri elektrik kurumlarınca elektrik direği dikilen bahçeye ev yapmak istedi. O.S., ev yapacağı alan içerisinde elektrik direğinin bulunmasıyla ilgili bir kaç kez ilgili yerlere müracaat ederek direğin başka bir yere kaldırılmasını talep etti. O günkü şartlarda talebine ilgililerden bir cevap alamayan kişi elektrik direğinin bulunduğu yere tek katlı bir bina inşa ederek ikamet etmeye başladı.

DİĞER EVLERE ELEKTRİK DAĞITIYOR

Ev sahibi O.S., evin çatısındaki direği gören vatandaşların hayret ettiklerini söyleyerek hala ev içerisinden çıkan beton direğinden diğer evlere elektrik dağıtımı yapıldığını ve ev halkı olarak bu duruma alıştıklarını ifade etti.

"SAYAÇ OKUMAYA GELİYORLAR"

Ortasında elektrik direği bulunan evi boşaltarak aynı mahallede bir apartman dairesinde kiracı olarak yaşayan O.S., "İlgililer sayaç okumaya gelip gidiyorlar ama ev içinde kalan bu beton direği hiç fark etmiyorlar veya görmezden geliyorlar. Yıl 2015 ne diyelim ki" diye konuştu.


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Evin Ortasındaki Elektrik Direği Görenleri Şaşırtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ali: Yeni Türkiye bu olsa gerek 13 10 Yanıtla
  • Brn: Hukumet iyi gidiyo inş durmak yok hedef 2023 3 5 Yanıtla
  • TURKO: kesin türkiyede olmuştur 3 4 Yanıtla
  • Serdar 58: 30 senelik bina akp nerdeydi osaman 5 2 Yanıtla
  • halkçı: devletin acizliği savcı takipsizlik vermiştirAdalet bibibirine küfür eden ünllülere kaç yıl ceza veririm diye düşünsün 2 0 Yanıtla

Advertisement