Evinde Çıkan Yangında Can Verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Evinde Çıkan Yangında Can Verdi

Evinde Çıkan Yangında Can Verdi

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde, tek katlı ahşap evde çıkan yangında 42 yaşındaki Dilek Eren, hayatını kaybetti.

26.02.2016 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde, tek katlı ahşap evde çıkan yangında 42 yaşındaki Dilek Eren, hayatını kaybetti.

Horsunlu Mahallesi, Armutkırı Mevkisi'nde eşi Hidayet Eren (67) ile balık restoranı işleten Dilek Eren, dün gece işyerini kapattıktan sonra uyumak için aynı bahçe içindeki tek katlı büyük bölümü ahşap olan evlerine geçti. Sabaha karşı saat 02.00 sıralarında, Eren'in uyumak için geçtiği evden patlama sesi duyuldu. Ses üzerine restoranın yatakhanesinden evine koşan Hidayet Eren, dumanlar yükseldiğini fark etti. Evin banyo bölümünden eşinin yardım çığlıkları geldiğini duyan Eren, itfaiye, 112 Acil Servis ve jandarmayı arayıp, yardım istedi. Gelen itfaiye ekiplerinin de yardımıyla duvarı kırarak içeri giren Eren, yerde hareketsiz şekilde bulduğu eşini dışarı çıkardı. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar bulunan Dilek Eren'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, Eren'in cesedi savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi. Yanarak kullanılmaz hale gelen evin kapısı önünde bulunan piknik tüpünün patlaması sonucu yangının daha da büyüdüğü öğrenildi. Jandarma, yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Yedi yıllık eşinin ölüm nedeniyle büyük üzüntü yaşayan Hidayet Eren, "İşlettiğimiz restoranda eşimle müşterilemizle birlikte alkol alıp, eğlendik. Gecenin sonunda eşim çok alkollüydü. İlk evliliğinden olan 2 çocuğundan askerde olanıyla arası açıktı. Zaman zaman oğlunun fotoğrafını alıp, öperdi. Yorgun olduğunu belirtip, sabah erken kalkıp kendini rahatsız etmemem için benim restoranın yatakhanesinde yatmamı istedi. Kırmayıp, kabul ettim. Beni öpüp, eve çekildi. Genelde elinde sigarayla yatağa girerdi. Alkolün de etkisiyle elinde sigarayla uyuması ya da elekrikli battaniyenin kısa devre yapması sonucu yangın çıkmış olabilir. İtfaiyenin raporunda bu ortaya çıkacaktır. Üzgünüm" dedi. Dilek Eren'in cenazesinin Gaziantep'te vatani görevini yapan oğlu Ersen Şenkırlı'nın gelmesinin ardından Kuyucak'ta toprağa verileceği öğrenildi. - Kuyucak

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Evinde Çıkan Yangında Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement