Evinin Önünde Dehşet Saçtı: 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Evinin Önünde Dehşet Saçtı: 2 Ölü, 2 Yaralı

Evinin Önünde Dehşet Saçtı: 2 Ölü, 2 Yaralı

(ek görüntülerle) EVİNİN ÖNÜNDE DEHŞET SAÇTI: 2 ÖLÜ, 2 YARALI Önce tartıştığı kişiyi sonra ayırmaya gelen kişileri vurdu.

07.08.2015 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(ek görüntülerle) EVİNİN ÖNÜNDE DEHŞET SAÇTI: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Önce tartıştığı kişiyi sonra ayırmaya gelen kişileri vurdu. Bir kurşun da kendi kafasına sıkan kişi ağır yaralanırken ateş açtığı kişilerden

2'si hayatını kaybetti.

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/ İSTANBUL-DHA

Zeytinburnu'nda 53 yaşındaki Baki Akpınar, oturduğu evinin önünde tartıştığı Serkan Öğmen'i ardından ise Akpınar'la aynı apartmanda oturan ve kavgayı ayırmak isteyen Vesile Arıkan'ı kurşunlayarak öldürdü. Kendisini engellemek isteyen Mevlüt Kareli ise bacağından yaralayan Baki Akpınar aynı silahla kafasına sıktı. Hastaneye kaldırılan Baki Akpınar hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Olay saat 12.00 sıralarında, Nuri Paşa Mahallesi 65'inci Sokak'ta meydana geldi. Baki Akpınar, oturduğu apartmanın önünde 23 yaşındaki Serkan Öğmen ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.

CİNNET GEÇİRDİ

Kavgaya dönüşen tartışmada silahını çeken Baki Akpınar, Serkan Öğmen'i ardından ise aynı apartmanda oturan ve kavgayı ayırmaya çalışan Vesile Arıkan'ı kurşunlayarak öldürdü. Baki Akpınar, kendisini engellemek isteyen Mevlüt Kareli'yi de bacağından vurduktan sonra aynı silahla kendi kafasına ateş açtı. Silah sesleri üzerine olay yerine koşan vatandaşlar kanlar içinde yatanları görünce durumu 112 Hızır Acil'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Baki Akpınar'ı ambulansla İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Ağır yaralanan Baki Akpınar'ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Yapılan incelemelerin ardından Serkan Öğmen ile Velise Arıkan'ın cesetleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evinin Önünde Dehşet Saçtı: 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement